5. maaliskuuta 2017

KUKKALOISTETTA & VIIKONLOPUN KUULUMISET

Kivaa sunnuntai-iltaa! 

Jälleen viikonloppu takana ja täällä se ainakin sujui melko vilkkaasti. Entäs siellä? 
Lauantaina kävimme Minean ja ystäväni kanssa Lastentori tapahtumassa Helsingin keskustassa. Siellä oli muutamia bloggaajia myymässä kirpparityylisesti sekä erilaisia lastenvaate- ja tuote yrityksiä. Minea veteli sikeitä vaunuissa, kun kierrettiin tapahtumaa. Isommille lapsille olisi ollut monenlaista peuhaamista ja leikkijuttuja. Yksi juttu sieltä lähti mukaan ja siitä kuulettekin myöhemmin :) 

Eilisillan vietimme ystäväperheemme luona syöden ja heidän pikkuisten hassutteluita katsellen. Tänään sitten olin ystäväni kanssa leffassa ja valintamme oli odotettu Fifty Shades darker ;) En osaa sanoa oliko eka vai tämä toinen parempi, molemmat ihan loistavia ja nyt vain odotellaan kolmatta! 

Posti toi tällä viikolla mukavan paketin Sisustusliike Dreamsilta, jonka promotiimissä olen mukana. Sain valita tuotteita heidän laajasta valikoimasta ja tässä esittelen teille niistä ensimmäiset. 
Meiltä löytyy useampia tekokukkia ja ne ovat siitä hyvät, kun ei tarvi huolehtia niiden hengissä pitämisestä :D Toki leikkokukkien huumaavaa tuoksua ei mikään voita, mutta tuleehan se melko tyyriiksi joka viikko hakea uudet kimput kukkakaupasta. Siksi olikin hienoa, että Dreamsin valikoimaan oli tullut näitä kauniita ruusu ja pionikimppuja. Kimppujen paikkaa on helppo vaihdella ja niillä saa nopeasti erilaista ilmettä. Molempien kimppujen korkeus on 24cm. Mietin nyt jälkikäteen, että olisi pitänyt ottaa molempia neljä kimppua jolloin olisi saanut todella näyttävän kokonaisuuden. Vaikkakin yksikin kimppu on kauniin pelkistetty ja tietty riippuu millaiseen maljakkoon sen asettaa. 

Nämä hopeiset maljakot löysin Kokkolan reissulta. N-stylen lisäksi toinen lemppariliikkeistäni siellä on Minimani. Sieltä on useasti tehnyt loistavia löytöjä. Heillä on laaja valikoima sisustuspuolen tuotteita ja nämä maljakot taisivat olla reilun vitosen kappale, ei paha! 
Harmi vain, että meitä lähin Minimani sijaitsee Seinäjoella :( Valitsin näiden kimppujen lisäksi roosan ruukkuhortensian, mutta se ei sopinutkaan suunnittelemaani maljakkoon. Joten jäi siis odottelemaan vielä paikkaansa. 


Huomenna meidän pieni Minea täyttää 5 kk ja heti aamusta onkin neuvolakäynti sekä rokotukset. Kuulettekin siis huomenna, miten meidän reissu sujui.
Toivotaan, että äiti säästyy tällä kertaa itkuilta! 

Ihanaa iltaa muruset <3 

- Marjut - 4 kommenttia:

Iina / Laskettu aika- blogi kirjoitti...

Olenkin ihaillut kotonasi olevia kukkasia, kiitos kun jaoit tiedot mistä ne ovat.. Menenkin saman tien tilaamaan pari kimppua meidänkin kotiin =) Tekokukkia tai ei, jos ne ovat kauniita niin kyllä ne katseen vangitsee ja tuovat iloa! Minäkin hain tuossa pari päivää sitten postista ihanan paketin.. Kiitos vielä <3

-Iina

Unknown kirjoitti...

Onpa sievät kukkakimput!<3 Minäkin olen alkanut kovasti tykkäämään tekokukista. Aiemmin kuvittelin etten pidä niistä, mutta nyt rakastan kaikenlaisia kukkia, oli ne aitoja tai ei. Mulla tulee tekokukkia katsellessa rauhallinen olo, sillä tiedän, että ne eivät lakastu eikä minun tarvitse heittää niitä (ja niiden mukana rahaa) roskiin. Aidot kukat on lumoavia, mutta pitäisi olla kroisos pennonen voidakseen leikkokukkia ostaa joka toinen päivä ;) Joten nautitaan täysin sydämin kaikenlaista kukista <3

Marjut kirjoitti...

Voi ompa mukava kuulla, että voin olla avuksi :) Tekokukat ovat kyllä kauniita ja kestävät aikaa! Mukava, että sinnekin on saapunut kiva paketti ;) <3

Marjut kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä! Olisihan se ihanaa, kun aina pöydällä olisi tuoreita kukkia, mutta kukkaronnyörit ei kyllä anna periksi :D Upeita kukkia olit myös teille löytänyt <3