15. maaliskuuta 2017

MAY BEAUTY: THE INCREDIBLE FACE MASK


Olette toivoneet minulta myös kosmetiikkaan liittyviä postauksia ja olenkin iloinen tästä ensimmäisestä postauksesta aiheeseen liittyen. Sain nimittän jonkin aikaa sitten testattavaksi hurjaan suosioon nousseen kasvonaamion. Pakkaukset ovat lojuneet jo hetken aikaa pöydällämme, ehkä tiedättekin vauvaperheenarjen hektisyyden ei niin vain oteta tunnin omaa aikaa  :D 
Vihdoin viime viikonloppuna sanoin J:lle, että nyt minä hemmottelen itseäni Minean pitkien päiväunien aikaan. Sanotaanko, että viimeisimmästä kasvojen hemmotteluhetkestä taitaa olla aikaa.. Aiemmin tulikin käytettyä erilaisia naamioita, joten oli tosi kiva päästä pitkästä aikaa kokeilemaan jotain uutta!

Tämä  MayBeautyn The Incredible Mask lupaa poistaa mustapäitä ja kuolleita ihosoluja vain minuuteissa! Mutanaamio imee talia ja rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokoset kaikista epäpuhtauksista. Se auttaa samalla ihohuokosia sulkeutumaan ja tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman. 
Minulla on aina ollut melko kuiva iho (tiedän, että vedenjuontini on heikkoa) ja, jotta kasvorasva pääsee paremmin imeytymään on iho tärkeää välillä syväpuhdistaa. Ihoni ei koskaan ole kärsinyt suuremmin finneistä, mutta mustapäitä löytyy kyllä. Toivoisin ihoni olevan hehkeämpi ja freesimmän näköinen. Innolla lähdin kokeilmaan naamion tuloksia!
 Naamio levitetään kasvoille kertakäyttöisestä pakkauksesta. Aine on melko tahmaista enkä suosittele sormin levitystä. Sivelin naamioon laittoon tarkoitetulla siveltimellä ainetta kasvoilleni. Levitin tasaisen kerroksen koko kasvojen alueelle välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. Annoin naamion vaikuttaa noin 40 minuttia, kunnes tunsin sen olevan joka kohdasta kuivunut. Yhdestä pakkauksesta riittää yhdeksi kerraksi ja pakkaus on helppo napata mukaan vaikka reissuun


Minean edelleen nukkuessa minä nappasin lehden kainalooni ja köllöttelin sohvalla naamion kuivumisen ajan. Tästä voisi tulla viikoittainen hemmotteluhoito ;)
Pikkuhiljaa tunsin naamion kuivuneen ihooni ja hieman ihoa kiristeli puhuessa. Aloitin varovasti kuorimaan naamiota aloittaen ohimoilta ja leuasta. Pakko myöntää, että tällaiselle herkkanahkaiselle tuo naamion pois ottaminen oli hieman tuskallista :D Naamio lähti todella nätisti yhtenä kappaleena irti ja tuloksen todellakin näki heti! Naamioon oli selkeästi jäänyt kiinni kaikki epäpuhtaudet ja se näkyykin alla olevasta kuvasta hyvin. Pesin kasvot viileällä vedellä ja tunsin todella kasvojeni hehkämmäksi ja pehmeämmäksi. Iho punoitti vielä hetken pesun jälkeen, joten suosittelen sen käyttöä hetkeen, kun ei heti tarvitse lähteä mihinkään ;)

On upeaa, kun tuote jota testaa toimii todella! Suosittelen mielelläni kaikille tätä lupaukset pitävää tuotetta! Täytyykin nyt ottaa ihan viikoittaiseen käyttöön tämä niin saa ihon hehkumaan jatkossakin :)

Mikäli olette kiinnostuneita kokeilemaan myös tätä huikeaa kasvonaamiota niin koodilla lwsmask saatte -30% edun MayBeautyn verkkokaupasta! Koodi aktivoituu automaattisesti tämän linkin kautta. 
Tällä hetkellä sivellin on lopuunmyyty, mutta niitä tulee varastoon jälleen 2-4 viikon sisällä!

Tuote on alennuksen jälkeen vieläkin edullisempi, joten suosittelen testaamaan, pidätte varmasti! 

Hehkein terveisin,

- Marjut-

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Tilasin, testasin ja tykkäsin! Hauska oli nähdä mitä kaikkea mielenkiintosta naamioon irtos kasvoilta, HUIPPU!

Säde kirjoitti...

Mäkin sain tällä naaman puhtaaksi, yllätti toden teolla tuo kuonan määrä :o

Marjut kirjoitti...

Oi hienoa, että tykkäsit myös! Onhan se vähän ällöä nähdä mitä ihossa on, mutta siinä juurikin näkee tuotteen toimivuuden!

Marjut kirjoitti...

No sama oli täällä myös! Täytyy pitää ihan jatkuvassa käytössä, jotta saa ihon pidettyä kunnossa.