23. maaliskuuta 2017

OLOHUONEEN MUUTTUNUT JÄRJESTYS & UUSI MATTO SEKÄ ENSIMMÄINEN VIDEOESITTELY

Heissan!

Lupailin teille viime postauksessa kertoa seuraavaksi olohuoneemme uudesta ilmeestä. Mitään radikaalia ei siis ole tapahtunut, mutta hieman järjestys on muuttunut vanhasta ja vanha matto on vaihtunut uuteen.
Rahi on siirtynyt osaksi sohvaa ja täytyy myöntää,
että oon alkanu tykkään tuosta yhdistelmästä itsekkin! Kuten kerroinkin Uusvanha sohvapöytä -postauksessa, että sohvapöytänä on nyt aiemmin hankittu lasipöytä. Näistä kuvista näettekin, että pöytä on hieman liian korkea tuohon tilaan, mutta saa nyt jäädä siihen vielä hetkeksi. Olen aikeissa hankkia pyöreän mallisen ja matalemman pöydän, joka toimi tässä järjestyksessä paremmin. Verhotkin asettelin nyt eri tavalla kuin ne ovat olleet. Reunoille kiinnitettynä ne tuovat enemmän valoa sisään. Olen kovasti yrittänyt etsiä beigen/ruskean/tauben värisiä valoverhoja, mutta sopivia ei ole löytynyt. Tai sitten olen hieman liian nirso :D

Me vietetään nykyään hyvin paljon aikaa olohuoneen matolla kotona ollessamme. Minskun leikkiessä lattialla me tykätään tietysti makoilla matolla hänen kanssaan. Näin ollen maton materiaalilla on entistäkin isompi merkitys. Aikaisempi mattomme oli ihan kiva, mutta nukkamattona ei niin pehmeä kuin toivoisin sen olevan. Lisäksi entisestä alkoi irtoamaan langanpalasia, jotka ovat tietysti suuhun laitettuna vaarallisia. Luonnonvalkoinen väri alkoi olla hieman tunkkainen ja kaipasin raikkautta ilmeeseen. 

Selaisinkin jo ennen Kemin reissua netissä eri nukkamattoja, kunnes törmäsin Ruugs* nimiseen verkkokauppaan. Heidän verkkokauppansa on tehty todella näppäräksi ja mattoa etsivä näkee heti eri kategorioista itselleen sopivan. Valikoimissa on paljon eri materiaali ja koko vaihtohetoja. Pähkäilin pitkään kahden maton välillä miettiessäni painaako enemmän väri vai materiaali. Mietin myös, että nykyiseen järjestykseen olisi voinut valita pyöreän maton, sillä Ruugsin sivuilta sellaisen voisi tilata isossakin koossa (taitaa olla aika harvinaista).

Valitsin ensin meille ensin Pellavaa ja Pastellia -blogissakin nähdyn mielettömän pehmeän Shine ryijymaton. Tiesin, että matto ei olisi ihan vitivalkoinen, mutta ajattelin materiaalin painavan tämän maton valinnassa enemmän. Maton tullessa meille ja asetellessani sen paikoilleen en kuitenkaan osannut ajatella sen näyttävän meillä ihan kellertävältä. Se näytti meidän valkoisessa kodissa oikeasti ihan keltaiselta. Ei esimerkiksi yhtään samalta kuin Annikan upeassa olohuoneessa. Hämmentyneenä lähetin Ruugsille viestin ja sainkin samantien matkaan toisena vaihtohehtona olleen mattoni. Harmittelin kyllä kovasti asiaa, kun Shine maton materiaali olisi ollut ihan täydellisen pehmeä. 

Jälleen vain muutama päivä tilauksesta niin matto tuotiin ovellemme. Tämä Breeze white matto oli sittenkin nappivalinta kaikin puolin! Puhtaanvalkoinen väri tuo kaipaamaani raikkautta ihan toden teolla ja nukka on entistä mattoa pehmeämpi. Toki valkoisessa matossa näkyy lika aina selvemmin, mutta tästä ei nukka irtoa ja matto on erittäin miellyttävä imuroida.Vaikka nukka ei ole niin pitkä kuin Shine matossa olisi ollut on tämä myös mukavan pehmeä köllötellä :)

Ruugs-verkkokaupasta on lyhyessä ajassa tullut yksi Pohjoismaiden suurimmista online-mattoliikkeistä enkä yhtään ihmettele. Heidän asiakaspalvelu on todella miellyttävää toimitusajasta puhumattakaan! Suosittelen lämpimästi :) 

Kokeilin tehdä teille ensimmäisen videon osaksi tätä postausta :) Täytyy sanoa ettei ihan helppoa ollut, mutta ihan kelpo suoritus näin ensi kerraksi!
Olkaapas hyvät! 


                                                                  


Hieman on vielä taitoja hiottava, mutta tästä on hyvä jatkaa ;)

Mitäs te piditte? 


 *yhteistyössä- Marjut -

2 kommenttia:

Iina / Laskettu aika- blogi kirjoitti...

Aivan ihana matto, ihan kuin pumpulia <3 Kyllä kelpaa pikkuneidin (kanssa) kölliä... Tuo ihanasti valoisuutta olohuoneeseen :)

Marjut kirjoitti...

Eikö olekkin! Neiti viihtyy siinä kyllä erinomaisesti :) Valkoinen on toki arka väri, mutta niin raikas kokonaisuus valkoisen maton kanssa. Ihanaa viikonloppua <3