17. maaliskuuta 2017

UUSI LUOTTONEULEENI


Moikka! 

Se olis jälleen perjantai ja viikonloppu edessä! 
Ihan hurjaa säiden vaihtelua on ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ollut eilisen ja tämän päivän osalta. Eilen oli todella kaunis aurinkoinen sää ja tämä päivä on mennyt kuin syyskuun sademyräkässä, 
not good!  

Olette kosmettiikka-aiheiden lisäksi toivoneet myös asupostauksia. Olenkin näistä alla olevista kuvista todella fiiliksissä ja mielelläni teen vastaavia postauksia jatkossakin :) Omasta mielestäkin kivaa vaihtelua sisustamiseen!

Tämä päällä oleva neule vilahtikin jo aiemmassa postauksessa,mutta pääsee nyt kunnolla esittelyyn. Neule on Putiikki Rannalla*-myymälöiden oman PURA-merkin mallistosta. Neule tuntuu päällä superpehmeältä ja se on 100% uutta villaa. Nämä PURA-tuotteet valmistetaan lähituotteena Suomessa. 

PURA- mallistossa on lähes kaikki tuotteet omaan tyyliini sopivia, sekoitus klassisuutta rennolla meiningillä.  Neule on sopivan väljä ja alle voi pukea vaikka kaulauspaidan tuomaan hieman business-lookkia. Neule toimii mielestäni loistavasti tiukan alaosan kanssa. Odotan kovasti rapakelien loppumista niin uskaltaa käyttää valkoisia farkkuja. Beige, kun sopii täydellisesti myös valkoiseen yhdistettynä ;)  Beigen värin lisäksi neuletta on saatavilla myös valkoisena ja harmaana. Käyttämäni neule on koossa xs. 
(kuvat; Sara/ Tickle Your Fancy)

*yhteistyössä


 Tästä tuli ehdottomasti mun lemppari neule! 

Mitäs pidätte neuleesta?


- Marjut - 

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Todella kauniita kuvia ja ihana neule! Voisin ostaa tuollaisen itselleni vaikka heti jos sattuisin tarvitsemaan neuletta :D Mutta täytyy pitää tämä nimi mielessä:)

Marjut kirjoitti...

Kiitos kovasti <3 Sara on kyllä ihan huippu!! Neule on ihan super ihanan tuntoinen eikä kutita yhtään :)