18. marraskuuta 2015

Täällä joulu jatkuu tammikuun puolelle :)

Olen jo pitkään harkinnut meille uusia ruokapöydän tuoleja. Ehkä osa muistaakin alkuvuoden postaukseni ruokapöydästä ja tuoleista, ja jos ette niin tästä pääsette kurkkaamaan.Nyt olen vihdoin löytänyt juuri ne täydelliset tuolit joissa on kaikki toivomani asiat samassa paketissa!
Eli nämä kauniit tuolit löytyi sellaisesta liikkeestä kuin InDecoria. Sattumoisin olin jo aiemmin kysellyt heiltä rengaskahvoja, jotka olisin lisännyt nykyisten tuolien selkänojiin mutta silloin päädyinkin laittamaan RM koukut tuoleihin. Satuin kävelemään heidän kauppakeskus Liilassa sijaitsevan liikkeen ohi ja silmäni kiinnittyivät näihin kertakaikkisen upeisiin nappituoleihin. Se oli menoa kertaheitolla <3
Näissä on juuri ne napit jotka olen tuoleihin ehdottomasti aina halunnut. Nyt on jotenkin tottunut näissä Ikean tuoleissa, että istuu hieman selkä notkolla mutta kokeillessani tuota InDecorian tuolia siinä ei voinut olla muuten kuin ryhdikkäästi. Todella miellyttävä istua ja hyvä niin, koska teenkin paljon kotoa käsin töitä ja silloin ruokapöytä tuoleineen on kovassa käytössä. Haaveissa tosin olisi kolmas huone mutta katsotaan sitä asiaa myöhemmin :) Tuolin muoto on mielestäni tyylikäs ja selkäosan leveämpi yläosa on piste ii:n päälle. Eikä siinä vielä kaikki vaan niissä on myös nuo himoitsemani metalliset rengaskahvat! Huoh, nämä oli ihan pakko saada ja niimpä ne lähtivät samantein tilaukseen ;) Nyt siis on tulossa 6 kappaletta näitä aivan upeita tuoleja. Harmillista vain etteivät ne ennätä vielä jouluksi kotiin mutta jatkuupa näin ollen paketin odotus tammikuulle, hih!

Tässä teille muutama kuva liikkeessä olleesta harmaasta tuolista niin saatte hieman käsitystä :) Pahoittelen kuvien heikkoa laatua :/








Heillä oli todella paljon eri vaihtoehtoja kankaisiin ja väreihin. Selvää oli, että tuolit olisivat lähellä samaa väriä kuin nykyisetkin sekä samantapaista sametin pehmeää kangasta. Väriksi valikoitui tuo kuvassa oleva hiekan vaalea sävy ja jalkojen väri tulee olemaan valkoinen. Jalkojen väriä J:n kanssa mietimme mutta tulimme siihen tulokseen, että se on pidemmän päälle kaikkien kanssa sopivin vaihtoehto. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka pöytäkin lähtisi vaihtoon ;)
Liike on erikoistunut julkisten tilojen huonekaluihin joten tuotteiden kestävyys on taattua kaikinpuolin. Kangas on materiaalina myös sellainen, että siitä on helppo pyyhkiä tahrat pois. Nykyiset, kun ovat Ikean pestävät päälliset ja kerran jos toisenkin on Osku-neiti niihin huonoa oloaan purkanut :D Nyt vain toivotaan, ettei uudet tuolit ole sitten neidin tähtäimessä ensimmäisenä :)






Onko teillä samankaltaisia nappituoleja tai kokemuksia niistä? 

Kivaa keskiviikkoiltaa <3 

Terkuin,

 - Marjut -

4 kommenttia:

Mirkku kirjoitti...

Eli missä toi liike sijaitsee? :) ja onko noi päälliset nahkaa vai samettia vai mitä?

Marjut kirjoitti...

Liikkeet on itiksessä ja kauppakeskus Liilassa Espoossa :) Päälliset on sametin tapausta pehmeää kangasta. Siellä oli myös muita malleja, kandee käydä kurkkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Itseäkin kiinnostaisi kyseiset tuolit, ja mietinkin, että mitä hintaluokkaa tuolit suurinpiirtein olivat? :)

Marjut kirjoitti...

Moikka!
Tuolit ovat kestäviä koska suunniteltu julkisiin tiloihin myös. Näin ollen hintaa hieman enemmän laadun ja pitkäikäisyyden vuoksi. Lähtöhinta tuolille on 295€
Suosittelen kyllä käymään paikan päällä katsomassa ja testaamassa ;)