3. toukokuuta 2016

Rainbow dash






coat -Vila, trousers - Zara, scarf - Bikbok , bag - Guess, shoes - Nike

Pahoittelut, ettei postausta tullutkaan eilen. Voin kertoa, että täällä aika menee niin siivillä ja koko ajan ollaan jossain kyläilemässä <3 Käytiin eilen siellä Haaparannassa, mutta matkaan lähti vain aluslakana. Sisustusliike jonne piti mennä olikin maanantaisin kiinni.

Mutta siis, mun oli ihan pakko ostaa tuo ponipallo :D Se oli niin ylisöpö enkä kyllä muista milloin olisin vappupalloa viimeksi pidellyt, joten matkaanihan se lähti. Siellä sitten viiletettiin pitkin kaupunkia muiden lasten kanssa pallo kädessä :D Päätin kuitenkin kuvien ottamisen päätteeksi päästää Rainbow dashin taivaan tuulin. Olisi pitänyt laittaa siihen kiinni joku lappu, että sen löytäjä ilmoittaisi mihin sen tie vei :) Olisi ollut hauska kuulla kuinka pitkän matkan se lenteni.

Huomaatte kuvista ehkä hiusteni uuden lookin? Pitkästä aikaa blondi taas! Olin jo pidempään miettinyt, että seuraavalla kampaamoreissulla laitetaan vaaleampaa. Kiva näin kesää vasten olla vaaleampi ja tarkoitus olisi nyt antaa tyvivärin kasvaa. Jatkossa sitten vain raidoittaa ja välillä turvautua hopeashampooseen. Kiitos vielä ihanalle Jarille kampaamo Dynastiassa! Suosittelen lämpimästi turvautumaan Jarin osaaviin käsiin mitä sitten toivotkin hiuksillesi tehtävän :) Tähän Helsingin keskustassa sijaitsevaan kampaamoon pääset tutustumaan tästä linkistä.

Huomenna matkamme jatkuu Ouluun, jossa päästään nauttimaan kummipoikani seurasta <3 

Mutta seuraavaksi Bachelor ;)
Kivaa iltaa! 

 - Marjut -

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pallo, mutta etpä olisi päästänyt sitä karkuun vaan vaikka antanut suoraan jollekin. Nyt se ei välttämättä päätynyt kenellekään, vaan roskaksi luontoon. Sen naru saattaa vaikka sotkeutua johonkin linnun jalkaan.

Marjut kirjoitti...

Mietin kyllä jälkeen päin tuota roskaamisasiaa mutta siinä hetkessä se ei tullut mieleen. Naru leikattiin pois joten ei vaaraa sen suhteen. Toivotaan että laskeutunut jollekin joka poiminut talteen! Aurinkoista viikkoa :)
Marjut

Anonyymi kirjoitti...

heips! minkäniminen tarkemmin on tuo guessin laukku?aika kiva,ja edukkaampi hankkia kuin chanelin vastaava versio :)

Marjut kirjoitti...

Moikka! Pahoittelen viivettä :/ En kyllä osaa sanoa tarkempaa mallia.. Ostin pari vuotta sitten laivalta. Kovasti oon tykännyt juuri koon puolesta! Nyt pitäisikin hankkia isompi laukku :)
Kivaa viikkoa!
Marjut