24. huhtikuuta 2017

BLOGGERS INSPIRATION DAY

Vitsi miten tapahtumarikas viikonloppu takana! 
Lauantaiaamu alkoi Jollyroomin blogiaamiaisella Sokos Hotel Vaakunassa. Olimme siellä Minean kanssa nauttimassa herkullista aamiaista ja kuulemassa Jollyroomin kevään ja kesän uutuuksista. Mulla oli kamera kyllä mukana ja muutaman kuvan nappasinkin, mutta sitten päätin keskittyä tutustumaan uusiin kollegoihin ja syömään. 
Muutamalla sanalla Jollyroomin uutuuksista; paljon on tulossa pastellinsävyjä eri tuotteisiin ja uusia merkkejä. Yksi juttu meille onkin jo posti tuonut ja siitä kuulette myöhemmin lisää ;) Oli todella mukava tavata itselleen kokonaan uusia blogikasvoja, kuten Mama loves you too sekä Tiitiäinen. 
Minskukin tapasi uusia vauvakavereita ja neiti oli iloinen oma itsensä, mitä nyt karjuu koko ajan (on vasta oppinut käyttämään ääntään) :D. Ihana aamun aloitus ja onneksi ilo ei lopu tähän! Tulevana perjantaina on luvassa aamiainen yhdessä Familonin kanssa ja sinne suuntaankin tällä kertaa yksin :)

Aamiaisen jälkeen napattiin iskä kyytiin ja käväistiin Minskun kummin synttärikahveilla. Sielläkin sattui olemaan samaan aikaan ystäviemme kaksi suloistakin suloisempaa vauvaa, joita ei oltu vielä nähty <3 Ihania vauvoja joka paikassa! Kahvitteluiden jälkeen minä suuntasin Suvilahteen!

Blogger's Inspiration Day vietettiin tänäkin vuonna Suvilahden Kattilahallissa. Olin toista kertaa mukana tässä upeassa tapahtumassa ja en voi muuta kuin kehua. Ohjelmassa oli sekä päivä- että iltatapahtuma bloggaajille. Päivällä ohjelmassa oli mm. valokuvauskoulu, unelmakarttojen tekemistä  sekä bloggaajien haastatteluja. Päivä huipentui iltagaalaan, jossa jaettiin palkintoja vuoden inspiroivimmille blogeille ja somevaikuttajille. Itse olin mukana päiväosuudessa ystäväni kanssa. Jälkeenpäin hieman taas harmitti etten osallistunut iltagaalaan ja päätinkin, että ensi vuonna olen bileissä mukana! 

Oli ihana ottaa hieman omaa aikaa ja vieläpä erittäin mieleisen aiheen parissa. Tällaiset hetket arjen keskellä tekee hyvää mielelle ja omalle ololle. Vaikka meillä arki onkin sujunut todella hienosti on silti mukava välillä keskittyä vain omiin juttuihin. Päivän tarjoilujen takana oli vegaanisen ruoan huippuosaaja Roots Helsinki. Täytyy myöntää, että ruokaa tuli otettua santsikierros ;) Hullun hyvää ja vieläpä terveellistä, suosittelen testaamaan!  Täytyykin pian käydä tsekkaamassa heidän kahvilat Helsingin Kalliossa ;) Saimme nauttia myös herkullisista GreenStreetin raakakakuista, jotka ovat saman konseptin alla Rootsin kanssa. 

Mielettömän hieno päivä kokonaisuudessaan ja hei onnea vielä kaikille voittajille <3 
Sunnuntaina suuntasimme Lapsimessuille, joista kerronkin lisää myöhemmin!

Aurinkoista alkanutta viikkoa! 

- Marjut -

2 kommenttia:

Chandelierhome | Meiju kirjoitti...

Hienon puitteet ollut ja tuo ruoka näyttää niin hyvälle <3 nam!

Marjut kirjoitti...

Ruoka oli kyllä älyttömän hyvää!! Ja tilaisuus muutenkin tosi hyvin järjestetty :)