2. huhtikuuta 2017

SALMIAKKIKUVIOITA & PEHMEÄÄ VALOA


Ihanaa sunnuntai-iltaa murut! 

Aamuisen hieman painavan postauksen jälkeen halusin vielä lopettaa viikon johonkin kivempaan aiheeseen. Lupasin Minean huoneen pintaremontti on valmis -postauksessa kertoa teille lisää huoneen uusista sisustusjutuista. Olen huoneen värimaailmassa mieltynyt nyt kovasti vaaleanpuna-valkoiseen. Jollyroomin* valikoimissa on toinen toistaan suloisempia tuotteita lastenhuoneeseen. Olen useasti ihastellut erityisesti näitä söpöjä salmiakkiruudullisia säilytyslaatikoita. Ne sointuvat kuvioltaan huoneeseen loistavasti. Vitsi miten erilaisia säilytysratkaisuja onkaan olemassa! Tätä olen jo aiemminkin päivitellyt :) Nämä pahvilaatikot sopivat loistavasti vaikka pienen aarteiden säilytyspaikaksi. Itse kerään Minealle hänen elämänsä varrelta muistoja, jotka haluan säilyttää. On ihana sitten aikanaan kertoa ja käydä läpi mikä mikin tavara on <3 
Me käytetään pallovaloja makuuhuoneessa yövalona, mutta ne on kiva lisä myös sisustamiseen. Valitsinkin myös Minean huoneeseen kauniin vaaleanpunaisen valosarjan tuomaan lisää tunnelmaa. Valosarja menee vuodenajasta riippumatta ja sitä voi käyttää niin monenlaisesti. Ehkä ne voisi kiepauttaa myös vaaterekin ympärille :)
Olen useasti ihaillut etenkin instagramissa kirjainlamppujen perään. Ja nyt myös Minskun huonetta koristaa tämä tyylikäs valkoinen M kirjainlamppu. Metallinen lamppu antaa valosarjan lisäksi ihanan lämpimän valon. Se sointuukin kauniisti juuri maalattuun seinään.

Nyt pikkuhiljaa huone alkaa olemaan valmis :) Ensi viikolla pääsette näkemään myös toisen kulman tästä huoneesta.

Meille tulee ensi viikoksi pohjoisen vieraita <3
Energistä alkavaa viikkoa!

*yhteistyössä
 
- Marjut -
6 kommenttia:

lellu kirjoitti...

Hei,
Tosi nätiltä näyttää. Mistä vaateteline on hommattu? Olen itse etsinyt juuri tuollaista☺

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3 Vaateteline on Askosta ja niitä pitäisi löytyä edelleen!
Hyvää yötä :)

Huli/Meanwhile in Longfield.. kirjoitti...

Onpas kaunista! Meille syntyi reipas viikko sitten poikavauva ja meidän lastenhuone näyttää hieman eriltä! ;) Pitääkin kuvailla sitä blogiin joku päivä. Tosin muutama juttu huoneesta uupuu vielä, tuota kirjainvaloa olen myös miettinyt. Se on tosi nätti!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihana pikku prinsessan huone ! Ja vaaleanpunainen seinä on ihan ehdoton tytön huoneeseen ; )

Marjut kirjoitti...

Oi ihan hurjan paljon onnea pienestä pojasta <3 Varmasti meilläkin olisi ihan toisennäköinen jos poitsu olisi :D Olisi kyllä kiva nähdä miltä teillä lastenhuone näyttää :) Tuo valo on kyllä tosi hieno!
Rakkaudentäyteistä kevättä pienokaisen kanssa <3!

Marjut kirjoitti...

Olin ennen Minean syntymää ajatellut ettei tulisi paljoa vaaleanpunaista, mutta kuinkas kävikään :D Kiitos sinulle ja kivaa viikonloppua!