27. huhtikuuta 2017

ME MENNÄÄN VAUVAUINTIIN + UIMAPUKU KOLLAASI


Sateista torstaita! 

Vettä, rakeita,räntää eikö tää vois jo riittää? Oon niin kyllästynyt kaikkiin sateisiin, eikö vois vain paistaa aurinko? Argh! 

Mutta joo vedestä päästäänkin siihen, että me aloitetaan huomenna vauvauinti, jihuu! Vaikka jännittää kyllä mitä meidän neiti on varsinaisesta uimisesta mieltä. Kylpyhetkistä kyllä tykkää ja kovasti vettä aina läiskyttelee, mutta saa nähdä miten käy. J on ennen Minean syntymää jo hokenut uimaan menosta, mutta jotenkin se on vain pitkittynyt koko ajan. Lapsimessuilta tuli hankittua  ne POMPdeLUXin uikkarit hänelle niin se taisi olla viimeinen silaus asialle. Huomenna sitten klo. 17.00 me jännitetään altaan reunalla tuleeko huutoa vai naurua :D 

Onko teillä kokemusta vauvauinnista? Tai muuten pienten kanssa uimisesta? 
Onko jotain erityistä, jota kannattaisi ottaa huomioon? 

Kuulin, että turvakaukalossa moni pitää ja kantaa lasta uimahallissa. Meillä onkin vielä se Britaxin vanha kaukalo, jota voidaan käyttää. Vaippaa ei kuulemma tarvi, vaan napakat uikkarit riittää. Toivotaan ettei vahinkoja synny ;)
Tarkoitus olisi käydä aluksi kuukausi ja katsoa sitten mahdollista jatkoa. Toivoisin kyllä, että Minksu innostuu vesileikeista ja päästään useamminkin uiskentelmaan. Pikkusiskoni on todellinen vesipeto ja hän on aina valmiina uimaan! Siksi olisikin ihana mennä yhdessä ensi kerralla uimaan, joten hyvä siis, että ensin on ohjaaja sanomassa miten vedessä toimitaan ''oikein''. Itse tykkään uimisesta, mutta en voi sanoa osaavani uida. Pääasia, että pinnalla pysyy, vai mitä? 


Äiti olisi kyllä halunnut uuden koko uikkarin, mutta taidetaan nyt joutua ensi kerta menemään biksuilla. Jotenkin uimahalleissa olisi kivempi käyttää uimapukua kuin bikineitä. One sixe uikkarit taitaa pitää pintansa vielä tänäkin kesänä. Tässä kollaasissa muutamia poimintoja uikkareista mun makuuni. Toki kaikkia en näistäkään ehkä uimahalliin laittaisi ;)


kuvat DresslilyTulette kuulemaan meidän uimareissusta myöhemmin lisää! 

Huomenna on J:lla vapaapäivä ja minä suunnistan ensin aamusta Familonin aamupalalle, palataan! 


- Marjut -

2 kommenttia:

Iina / Laskettu aika- blogi kirjoitti...

Heippa Marjut!

En ole nyt muutamaan viikkoon ehtinyt käydä lukemassa blogiasi.. Ihania postauksia olet taas kirjoitellut :) Me ollaan nyt saatu muutto hoidettua Kemistä Ouluun. Ehditty sairastella ja vaikka mitä. Tämä kevätflunssailu on niin ikävää :( Kuitenkin ollaan saatu hyvin laitettua uutta kotia, tämä alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Eli jotakin tauluja puuttuu seiniltä ym. Ihana laittaa ihan uutta kotia.. Ja voi vitsi kuinka me kaikki nautitaan, kun on vihdoin oma sauna :)

Me aloitettiin meidän poikiemme kanssa (3v ja 10kk) uinnit viime syksynä. Meillä pikkuinen (Jalo) oli niiin innoissaan ja riemuissaan vedestä alusta saakka. Isompi poitsu (Hugo) jännitti sitä uimahallin kohinaa ja vesimäärää ympärillä. Kuitenkin tosi pian Hugokin rentoutui ja alkoi touhuamaan vedessä.

Uinti on koko perheelle tosi mukavaa puuhaa ja mikä on yllättävää, niin talven aikana Hugo on oppinut uimaan! Käymme uimassa siis joka torstai. Vedessä on kiva touhuta ja leikkiä...ja onhan vesi myös todella rentouttava! Meillä ollaan uinnin jälkeen kyllä niiin väsyneitä.. kaikki ;) Ja huippuahan se on miten hyvän hyödyn siitä saa. Uimataito on tärkeää. Ja pikkuvauvat oppivat uimaan tosi nopeasti! Olette kyllä alkaneet harrastaa ihan huippua harrastusta :)

Marjut kirjoitti...

Voi onnea uuteen kotiin <3
Täälläkin tuntuu vähän väliä jollain meistä nenä vuotavan :/ Onneksi suuremmilta flunssilta ollaan vältytty.

Joo se uinti oli aivan ihanaa!! <3 Minea tykkäsi tosi paljon ja kovasti odotellaan jo seuraavaa kertaa :)
On kyllä ihanaa, että on koko perheen yhteinen harrastus. Voidaan sitten mennä uimahalliinkin , kunhan osataan ensin toimia. Ja vitsi mekin oltiin ihan puhki kotiin päästessämme ja Minskukin nukahti ennen aikojaan <3
Mun uimataidoissa olis kyllä parantamisen varaa et senkin vois korjata samalla :D