14. maaliskuuta 2015

Aurinkomeri

Aurinko aurinko aurinko <3 Superihana ja tehokas päivä takana täällä ruudun toisella puolen. Vaikka olisi saanut nukkua pitkään, nousin jo J:n lähtiessä töihin kahdeksan jälkeen. Kyllä se auringonpaiste vain nopeasti unohduttaa väsymyksen. Aamupäivällä kävin heti treenaamassa, saa entisestään hyvän aloituksen viikonlopulle. Kotiin tullessani sain siivouspuuskan ja päätin tehdä vähän kevätsiivousta.  Nyt on kyllä puhdas koti ja hyvä fiilis :)

Oltiin sovittu J:n kanssa, että haen hänet töistä ja käydään jossain syömässä. Ajeltiin Kaivopuiston rantaa ja päätettiin ennen syömistä käydä kuvailemassa rannassa. Kerrankin kun päivällä pääsee nauttimaan hyvästä ulkoilmasta :) Yleensä joutuu vain päivät pitkät autosta katsoen nauttia. Hyvä ilma sai ihmiset liikkeelle ja porukkaa oli paljon ulkoilemassa. Mitäs pidätte päivän asusta?

Päädyttiin syömään Viiskulman Primulaan. Kerran aiemmin käyneenä ei ollut suurempia odotuksia. Tunnelma oli oikein sopiva lauantai-illan syöminkeihin. Asiakkaita oli vielä alkuillasta vähemmän ja sehän vain paransi asiaa. Ruoka oli hyvää ja palvelu asiantuntevaa. Nyt on masu pullollaan mutta vielä vähän karkkia oli pakko ottaa leffan kaveriksi ;)

Ihanaa lauantai-iltaa teille <3

- Marjut -

Ei kommentteja: