15. maaliskuuta 2015

Sunday

Tämä viikonloppu on kyllä mennyt ilman suurempia suunnitelmia ja hyvä niin. Tuntuu että koko ajan on kiirus paikasta toiseen eikä ehdi kunnolla levätä. Nyt voi sanoa että on rentouduttu ja levähdetty :) Sunnuntait on aina niitä päiviä kun pyrkii vain olemaan kotosalla yökkärit päällä koko päivän, just parhautta <3 Tämä päivä on lähes tulkoon niin vietettykin mutta lenkillä oli pakko käydä. Jälleen aurinkoinen ilma sai lähtemään ulos nauttimaan valosta. Lenkkeilin Arabianrannan kaunista rantareittiä. Jälleen oli moni nauttimassa hyvästä ilmasta.
Olen yrittänyt löytää pajunkissoja kodin lähistöltä mutta tuloksetta. Tänään niitä sitten löytyi! Taisin olla näky kirmatessani pajunkissat kädessä kotia kohti :) Ne ovat kyllä kiva lisä sisustukseen näin keväisin.

Keittiökin sai uutta ilmettä kun käänsimme ruokapöydän toisin päin. Pikkujutulla saa eri näköiseksi ja vaihtelu piristää. Jossain vaiheessa olisi haaveissa uusia myös ruokapöytä tuoleineen, mutta se saa vielä odottaa. Ehkä jos tuolit vaihtaisi ensin, tai ainakin päälliset ;)

Toivottavasti teilläkin on siellä takana rentouttava viikonloppu <3
 
 

 


Leppoisaa sunnuntai-iltaa! 
 
- Marjut -

Ei kommentteja: