18. maaliskuuta 2015

Dinnertable
 

 (kuvat lainattu Pinterestistä)


Voih, tahtoisin nuo kaikki <3 Mainitsinkin aiemmin että tarkoitus olisi vaihtaa jossain vaiheessa uusi ruokapöytä ja tuolit. Olen kerännyt Pinterestiin kuvia mieleisistä vaihtoehdoista jo pidemmän aikaa. Jos haluatte kurkkailla lisää Pinterest kuvia, niin klikatkaa sivupalkin linkistä :) Tähän laitoin tällä hetkellä eniten tykätyimpiä vaihtoehtoja. Onneksi meillä on J:n kanssa sama maku, joten näistäkään ei ole erimielisyyksiä.

Aika varmaa on että tuoleissa tulisi olla istuinosan selkäpuolella vetimet. Todella hieno lisä vaikka olisi muuten pelkistetty tuoli. Hupulla kyllä saisi nykyisiin tuoleihin helposti uutta ilmettä. Tuolin päällisen värinä voisi olla joko beige, harmahtava tai valkoinen. Materiaalina joko pellavakangas tai nahka. Nahka olisi varmastikin helpoin pitää puhtaana mutta ei ehkä miellyttävin istua. Selvästikin pitää siis vielä miettiä materiaalia ;)

Pöytä puolestaan vähintään neljän istuttava, ehkä jopa valmiiksi kuuden hengen. Näin ollen ei tarvitsisi heti olla vaihtamassa isompaan. Joskus kuitenkin tavoitteena rakentaa oma talo joten siellä olisi sitten tilaa isommallekin ruokaryhmälle. Pöytä saisi olla mieluiten puinen, mutta siinäkin pakko miettiä onko puhtaanapito ongelmallista. Jos puun syihin kaatuu jotain se, voi olla vaikea saada putsattua. Toisaalta hyvillä aineilla saa ihmeitä aikaan! Kaksi värinen pöytä olisi aikas hieno, kuten useimmassa kuvassa onkin. Toisen kuvan pöydästä pidän ehkä eniten :)
Ainakin Riviera Maisonilla on useita tämäntapaisia vaihtoehtoja, jos kiinnostuitte.

Saa nähdä kumman saamme ensin hankittua ruokailuryhmän vai sängyn. Kun tekisi mieli hankkia molemmat tietty heti ;)

Mitä pidätte, onko teidän mieleenne?- Marjut -
Ei kommentteja: