10. maaliskuuta 2015

Sohvattomat

Moikka!

Mitenkäs siellä on viikko lähtenyyt käyntiin? Eilen oli niin superihanaa kun aurinko paistoi ja oli ensimmäistä kertaa kunnolla lämmin päivä :) Ei siis anneta tämänpäiväisen sateen haitata fiilistä, kyllä se kesä sieltä tulee kun jaksetaan vain odottaa.

Kerroinkin aiemmin että uuden sohvan hankinta on ollut jo pitkään hautumassa. Nykyinen sohva onkin palvellut todella hyvin ja on ollut arvoisensa hankinta. Lähes 10 vuoden ajan on sohvan pohjaa kulutettu, joten aikakin vaihtaa ;) Tänään oli se päivä kun vanha sohvamme sai uuden kodin! Toivon siis sohvan antavan yhtä paljon iloa ja rentouttavia hetkiä uuteen kotiin. J:sta tuntui olevan haikeaa luopua sohvasta, on tainnut herra muutamaan otteeseen nukahtaa sohvalle telkkua katsellessaan. Ja myönnän kyllä itsekin että muutamat päikkärit siinä tuli otettua. Nyt sitä ollaan täällä ilman sohvaa, J laittoi jo ilmapatjan tuohon tilalle jotta voi futista katsella ;)

Huomenna olisi tarkoitus hakea uusi sohva kotiin. Kyllä sitä onkin jo odotettu! Tarkoituksena on siis hankkia jo meillä olevan nojatuolin kaveriksi samaa sarjaa oleva sohva. Kyseessä Ikean Ektorp 3- istuttava sohva. Tuossa on tulevaisuutta ajatellen hyvä puoli se että päällisen voi pestä koneessa. Eli todella kätevä kaikin puolin ja sitten voi myös ostaa välillä kokonaan uuden päällisen, fiksu hankinta vai mitä? Jossain vaiheessa myös saman sarjan rahi olisi tarkoitus hankkia. Toisaalta myös nykyisen voisi vain päällystää uudelleen ja maalata jalat valkoiseksi. Noh, sitä voi vielä miettiä. Vinkkejä sen suhteen otetaan vastaan :)


Tälläista meillä oli vielä päivällä


Ja tässä ollaan nyt :)Ja tämä meille kotiutuu huomenna <3 Tämä taitaa vielä jäädä odottelemaan myöhempää :)
Laittelen kuvia uudesta sohvasta kun saadaan taas paikat järjestykseen. 

Aurinkoista viikkoa kaikille <3

- Marjut -


2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Olen itse katsellut samanlaista sohvaa, mutta en voi sitä vielä hankkia kun ei nykyiseen asuntoon mahdu.

Marjut kirjoitti...

Itsekin tosiaan vuosia kausia tästä haaveilin ja nyt odotus on palkittu :) Suosittelen kyllä!