24. lokakuuta 2015

JoulufiiliksissäKerroinkin aiemmin käyneeni White on Whitessa tutustumassa jouluisiin uutuuksiin. Mukaani lähti ihan ensimmäisenä nämä kerrassaan upeat Riviera Maisonin Delano Hurricane kynttilänjalat. Lasiosa on todella kaunis ja antaa arvokkaan vaikutelman. Korkeutta näiltä jaloilta löytyy jopa 45 cm. Aiemmin en ollut varma tykkäisinkö enään patoinoituneesta pinnasta mutta nämä nähdessäni en epäillyt hetkeäkään. Nämä ovat ehdottomasti ajattomat vaikkakin näin joulun alla erityisen näkyvät. Jouluntunnelmaa sai lisää laittamalla liikeessä myynnissä ollutta tekolunta kynttilän alle. Hohtava lumi on kerrassaan loistava somiste ja sitä taidan hankkia vielä lisää. Suosittelen kokeilemaan!

Sitten niihin joulukoristeisiin <3 Ne olivat niin ihania joten pakkohan niitä oli jo muutama poimia matkaan. Nämä joulupallot erilaisilla tekstillä ovat todella söpöjä. Ostin yhden isomman ja kaksi pientä palloa näin alkuun. Värejä ja malleja oli muitakin mutta nämä olivat minun suosikkini. Näitä siis lisää vielä :)

Eikö ole kauniita?Kerroinkin, että tänä vuonna laitamme kuusen ja luulen, että väriksi valitaan perinteinen vihreä väri. Oikeaa kuusta ei taideta laittaa Oskun takia. Ettei vain päätä kokeilla sen latvatähtenä olemista :D
Sitten laitetaan kauniita koristeita ja paljon. Nimenomaan paljon, siis täyteen oikeastaan :D Minulla on jo valmiina visio minkälaiset koristeet laitetaan ja miten. J oli jo hieman helisemässä, kun ensimmäiset koristeet kotiimme kannoin. Vielä ei kuulemma voi laittaa joulua esille mutta kyllä minä taidan jo kuun vaihteen jälkeen hieman alkaa kotiamme jouluun pukea ;) Ensimmäiset glögitkin tuli jo eilen ostettua, se vain on niin hyvää :)


Milloin te aloitatte jouluvalmistelut? 


ps. Ensimmäinen kerros maalia on jo seinässä ;)

Ihanaa lauantai-iltaa <3 


 - Marjut -

2 kommenttia:

Anne H kirjoitti...

Voi miten suloisia joulukoristeita ja nuo kynttilänjalatkin ovat ihan täydellisiä! Itsekin ostin tänään ensimmäiset jouluaiheiset sisustusjutut, mm. valkoisia glitteröityjä kynttilöitä, kauniita servettejä ja ovikoriste jouluntoivotuksin :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Marjut kirjoitti...

Ihana kuulla, että muutkin on jo joulufiiliksissä :) Jouluaika on kyllä aivan ihanaa aikaa ja ennen kaikkea tunnelmallista <3 Hyvää joulunodotusta :)