1. lokakuuta 2015

Olohuone ruskan väreissä & muistutus arvonnasta

 Moikka ihanat!

Huh, mikä viikko taasen takana! Onneksi huomenna on jälleen viikonloppu ja tiedossa on odotettu tyttöjen ilta <3

Ensinnäkin, muistatan huomenna päättyvästä arvonnasta, johon pääset vielä osallistumaan tästä
Lauantaina sitten selviää kuka saa sisustuskävyt koristamaan omaa syyskotiaan :) 

Täällä on kuulkaas posti tuonut paristakin paikkaa ihania tuotteita ja sitä myötä yhteistyöpostauksia on luvassa. Eilen myös sovittiin yhdestä isommasta kuviosta erään yhteistyön merkeissä ja siitä myös pian ensimmäinen juttu tulossa. Hitsi en malta odottaa, että pääsen kertomaan teille kaikista upeista uusista hankinnoista ja tietysti tekin pääsette jälleen hyötymään näistä :)

Tässä teille muutama uusi kuvakulma olohuoneestamme. Kanervat tuo ihanasti ruskan värejä sisällekin asti. Harmiksemme ne vaan eivät kauaa sisällä kestä mutta ikkunan takaa niitä voi myös ihailla. Kanervat ja callunat ovat todella kauniita ja joka syksy niitä on ian pakko saada. Niistä tulee juuri se syksyn ihana fiilis <3 Haaveissa olisi joskus vielä päästä Lapin ruskaa ihastelemaan :)


Hyvää yötä :) 


- Marjut -


2 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Heippa ! Mistä mahtaa olla noi teksti verhot ja matto? :)

Marjut kirjoitti...

Moikka Piia! Matto on parin vuoden takaa Hobby hallista tilattu. En osaa sanoa löytyykö enään :/ Sainkin teille lukijoilleni mahdollisuuden tilata Ani-deeltä näitä verhoja :) Tässä linkki postaukseen: http://lovingwhitestyle.blogspot.fi/2015/10/tekstikuosi-on-in.html