15. lokakuuta 2015

Tunnelman luoja *blogiyhteistyö*
(sähkötakka saatu)


Mainitsin teille jo aiemmin uudesta yhteistyökuviosta ja tässä se nyt tulee. Tämä postaus on siis toteutettu yhteistyössä tavaratalo Kärkkäisen kanssa. En tiedä kuinka monelle pääkaupunkiseudulla asuvalle tämä liike on tuttu? Nopean gallupin ystävien kesken ottaessani kävi ilmi ettei kovinkaan monelle. Itselleni Kärkkäinen on erittäin tuttu jo vuosien takaa. Heidän ensimmäinen tavaratalo sijaitsee Ylivieskassa jonne useasti Kokkolassa asuessani ajoimme ostoksille. Olen aina tykännyt erityisesti heidän laajasta kodinosaston valikoimastaan. Monia tuotteita saa heiltä kyllä selvästi edullisempaan hintaan ;)

Nykyään Kärkkäisellä on Ylivieskan lisäksi tavaratalot myös Oulussa, Iissä ja Lahdessa. Helsingistä tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Lahden iso tavaratalo on myöskin minulle tuttu paikka. Suosittelen kyllä ostosreissua vaikka koko perheen voimin. Heiltä nimittäin löytyy ihan varmasti jokaiselle jotain aina vauvasta vaariin. Kodintuotteiden lisäksi osastoina löytyy mm. auto & caravan, pukeutuminen, remontointi ja viihde-elektroniikka. Tietysti heillä on myös verkkokauppa josta löytyy ihan huikea valikoima tuotteita. Olen aiemmin myös tilannut heiltä ja toimitus tuli parissa päivässä. 

Sain valita itselleni tuotteen ja voin kertoa ettei kahta kertaa tarvinnut miettiä päätöstäni tästä upeasta sisustustakasta. Olin jo pitkään harkinnut tämän hankintaa ja tässä oli hieno tilaisuus toteuttaa se. Odotus oli todellakin arvoisensa koska takka oli juuri sitä mitä odotinkin. Se toimii sähköllä, joten sen saa helposti asennettua mihin tahansa tilaan. Pistorasia kiinnitys on turvallinen eikä perheen pienempieänkään kanssa tarvitse hätäillä. 
Kaunis muotoilu ja puhtaan valkoinen väri luovat tyylikkään kokonaisuuden. Takassa on erittäin aidon näköinen liekki efekti sekä kaksi tehoa lämmityksen säätelyyn. Juuri loistava hankinta tähän pimenevään vuodenaikaan. Mikäs on sen ihanempaa kuin pitkän työpäivän jälkeen laittaa takka päälle ja uppoutua sohvalle torkkupeiton alle <3 

Mitäs pidätte takasta? Onko Kärkkäinen teille entuudestaan tuttu? 


 - Marjut -


4 kommenttia:

Jemina kirjoitti...

Todella upea! <3 Meillekin olisi riittänyt sähkötakka. Aito takka on meillä oikeastaan turha kun on maalämpö ja olemme laiskoja sytyttämään takkaa. ;)

Marjut kirjoitti...

Eikös olekkin :) Kauan sitä onkin odotettu <3 Aito liekki on aina aito mutta kyllä tuo toimii myös!
Hyvää syksyä :)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Ihana takka, onko tuossa led polttimet? Entä kaukosäädin? Nettikaupassa oli aikas vähän tietoja...