29. lokakuuta 2015

Meillä tekstikuosi on IN

                                                                                                  (yhteistyöpostaus)

Moikka,                                                          

Moni teistäkin on kysellyt mistä meidän tekstiverhot on hankittu. Olen joutunut kertomaan ettei kyseistä liikettä enään ole joten niitä ei siis tietäkseni ole enään saatavilla. Tykästyin verhoihin ensi näkemältä ja nyt niitä meillä onkin kahdessa eri värissä. On valkoisella pohjalla sekä valkoista tekstiä että beigeä. Tekstipainatus on kaunista kohokuviota. Läpikuultava pellava on paras valinta meidän kotiimme koska nämä verhot päästävät riittävästi valoa läpi. Ikävä kyllä saamme aurinkoisina päivinä nauttia auringonpaisteesta vain iltapäivä yhteen asti. Näin ollen pidän hyvin tärkeänä ettei verhot enään enempää estä valon tuloa. Meillä tuo tekstikuosi toistuukin useassa muodossa, ihan alun perin matossa ja siitä sitten levinnyt muihin tekstiileihin. Saas nähdä milloin näihin kyllästyy ;)

Iloksenne voin kertoa löytäneeni toisen tahon jolta tätä kangasta löytyy. Paikka on Vehmaalla sijaitseva sisustustuotteiden tukkuliike Ani-dee. Heidän tuotteitaan on myynnissä monissa sisustusalan liikkeissä mainitakseni mm. Porvoossa sijaitsevan Sasu's Playhousen. Ani-deen mallistossa on kauniita lampunvarjostimia, tyynyjä, sängynpeittoja, laskoskaihtimia sekä lampunjalkoja.

Normaalisti he eivät myy yksityisasiakkaille mutta olen saanut sovittua poikkeuksen teidän kanssanne. Anita on tilannut kangasta kaiken mahdollisen mitä on jäljellä ollut ja se on varattuna teille <3  

Nopeimmat voivat nyt tilata kangasta itselleen ja se onnistuu lähettämällä sähköpostia hänelle osoitteeseen: anita.luoma-aho@ani-dee.inet.fi
Mainitkaa viestissä blogini nimi jolloin hän tietää mitä kautta yhteydenottonne tulevat ja voitte sitten tilauksenne tehdä :)

Kankaan metrihinta on 22 euroa + postituskulut. Heillä on myös ompelupalvelu sitä tarvitseville.

Olen niin iloinen, että halukkaat siellä ruudun toisellakin puolella saatte himoitsemaanne kangasta itsellenne!!


Olohuoneessa olettekin nämä verhot jo aiemmin nähneet







Ja nyt myös ruokailutilan ikkunassa saadaan ihastella näitä kauniin ajattomia verhoja.



 Jostain kumman syystä verhon taustat ovat Oskulin lemppari päiväunipaikkoja :)

(verhot saatu)

Nyt vain nopeasti Anitalle viestiä ;)


Terkuin,

 - Marjut -

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oih, ihanaa! Tätä on odotettu. Viestiä laitettu ja toivottavasti minunkin ikkunaa koristaa nämä ihanuudet. Kiitos paljon.

Marjut kirjoitti...

Voi kuinka mukava kuulla :) Toivottavasti saat ne pian!
Kivaa viikkoa :)