3. lokakuuta 2015

Valoa syksyyn

* kaupallinen yhteistyö

Postaus toteutettu yhteistyössä Vimpelin Sähkötyön kanssa. Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä Pohjanmaalla sijaitsevan yrityksen kanssa. Tämä pieni perheyritys on toiminut jo 25 vuotta. Heidän valttikortteinaan huikean ammattitaidon lisäksi on, että heiltä saa yhdestä paikasta kaikki sähköön ja valaistukseen liittyvät asiat, kuten sähkö- ja valaistussuunnittelmat, asennukset sekä myös sisustusvalaisimet.  Yrityksen nettisivusto www.lamppukauppias.fi on avattu vuosi sitten, jotta he pystyisivät palvelemaan paremmin ihmisiä ympäri Suomea ja maailmaa. Heidät löytää myös Facebookista:)

Todella hyvää palvelua ja loistavasti pakattu paketti tuli perille!!





( valaisimet saatu )


Olin jo aiemmin ihastellut näitä Omega 69 valaisimia ja oli huippua, että juuri heiltä löytyi tämä tyylikäs valaisin. Omega on elegantti ja näyttävä valaisin joka sopii loistavasti juurikin yöpöydälle. Valittavana on eri värejä niin jalassa kuin varjostimessa mutta meille parhaiten sopi tämä kromi/valkoinen vaihtoehto ;) 



  (valaisin saatu )

Eteisemme on jo pitkään kaivannut uutta valaisinta. Tämän plafondin nähdessäni tiesin heti sen olevan juuri täydellinen. Upea Isabella valaisin luo kauniin ja pehmeän valon. Näitä löytyy kahta eri kokoa, joista voi valita sopivan. Lasiprismojen heijastumat luovat oman tunnelman. I love it <3 

Nyt teillä on myös mahdollisuus hankkia tämä kauniit valaisimet kotiinne lukija-alennuksella. 

Alennus koskee näitä Isabella 300 ja 400 sekä Omaga 69 ja 52 (kaikki värit).  Omegassa alennus tulee vielä nykyisen alennuksen lisäksi. Alennuskoodi on LWS-15 ja voimassa koko lokakuun.  

Tästä pääset suoraan heidän verkkokauppaan! 


Nyt valmistautumaan tyttöjen iltaan <3 

Kivaa lauantai-iltaa teille! 

- Marjut -




2 kommenttia:

Jemina kirjoitti...

Aivan ihania! Nuo Omegat minäkin tahtoisin. <3 Teidän koti on aivan unelma!

Marjut kirjoitti...

Voi kaunis kiitos <3 Nuo valaisimet ovat kyllä todella upeat! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan nyt, kun saa vielä saa lukija-alennuksen ;)