25. elokuuta 2016

Day trip to Porvoo

Kävimme tänään pienellä reissulla kauniissa Porvoossa. Ajatuksena oli käydä jossain lounaalla ja tälle kesälle ei oltukaan vielä Porvoossa käyty, joten sinnehän me lähdettiin. Meiltähän Porvooseen hurauttaa autolla vain reilun puoli tuntia. Varsinkin näin kesäisin kaupunki on todella ihastuttava ja tänäänkin turisteja oli melkoisesti liikkeellä. 

Suuntasimme ensin lounaalle yhteen kaupungin trendikkäimmistä ruokapaikoista zum Beispieleen. 
Ravintola oli meille uusi tuttavuus, mutta katsoessamme trip advisorista paikan suosituksen on tämä toiseksi paras Porvoon ravintoloista. Eikä mikään ihme. Rento ilmapiiri, ihastuttava henkilökunta ja ennen kaikkea todella herkullinen ruoka! Itse söin erittäin maistuvaa avokado-rapupastaa ja J jotain härkää. 
Tänne täytyy poiketa toistekin! Kiertelimme vanhaa kaupunkia kauniissa auringon paisteessa. Poikkesimme myös aina niin ihanaisen Vanille Homen liikkeessä. Heille oli tullut paljon syksyisiä uutuuksia ja itse ihailinkin kovasti Lexingtonin tuotteita. Heillä oli menossa muuttomyynti ja alennukset olivat jopa -40%. Kauaksi he eivät ole muuttamassa vaan jatkossakin heidät löytää saman kadulta varrelta. 


Ennen lähtöä kävimme vielä tutussa kahvilassa joen rannassa.  
Porvoon Paahtimo on todella tunnelmallinen erityisesti sisätiloiltaan ja varsinkin kahvin ystäville erinomainen valinta. Meille ei-kahvinystäville suosikkimme onkin herkullinen chai latte. 
Voi kunpa osaisin tehdä tätä myös kotona! Ohjeita sen tekemiseen otetaan ilo mielin vastaan :)
 Huomenna onkin luvassa aikamoinen päivä,
 kun ensin menemme katsomaan pienokaista 4D ultraan 
 ja sitten suuntaamme minilomalle <3 
Huomiseen! 

- Marjut -6 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

Itse kävin vasta viime helmikuussa ensimmäistä kertaa Porvoossa ja tykkäsin kyllä kovasti. Suunniteltiin, että sinne pitäisi päästä joskus uudestaan ja vähemmän kylmällä ilmalla :) Hyvältä näyttää muuten tuo ravintola!

Unknown kirjoitti...

Olipas teillä kiva päivä Porvoossa! Ja olet niin tyylikkäänä! En muista itse olleeni noin tyylikäs viimeisillään raskaana ;) Onnea Ultraan ja kiva minilomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Porvoon vanha kaupunki on ihana, mutta kun kävimme siellä heinäkuussa, kaikki kaupat ja osa ravintoloistakin sulki ovensa jo kuudelta!!! Myös tuo Zum Beispiel... Luulisi, että ainakin heinäkuussa ovet kannattaisi pitää kauemmin auki.

Marjut kirjoitti...

Itse pidän Porvoosta todella paljon ja aina välillä siellä pitää päästä käymään :) Ravintola oli todella hyvä, suosittelen kun menette seuraavan kerran!
Marjut

Marjut kirjoitti...

Porvoossa on aina ihana piipahtaa :) Voi kiitos, vaikka kyllä tässä alkaa itsestä jo tuntumaan melkoiselta :D
Kivaa viikkoa!
Marjut

Marjut kirjoitti...

No olipas kummallista.. Ollaan useasti käyty eikä koskaan ole ollut mikään kiinni tuohon aikaan. Zum Beispielissä vaihtuu menu illaksi mutta auki pitäisi olla. Kannattaa antaa Porvoolle toinen mahdollisuus ;)
Marjut