4. elokuuta 2016

Ikäkriisi?

Eilen vietin 30-vuotissyntymäpäiväjuhliani. 
Olin nuorempana ajatellut, että tähän ikään mennessä minulla olisi jo lapsia ja olisin naimisissa. 
Voihan sitä suunnitella vaikka mitä etukäteen, mutta aina kaikki ei mene niiden mukaan :) 
Tuntuu, että monelle juurikin 30v. on se pahin ikäkriisin aika, mutta täällä ei kyllä tunnu missään. Ehkä, jos bebestä ei olisi vielä tietoa niin voisin jopa kriisiä potea itsekin. Sanonta, ''ikähän on vain numeroita'' pitää mielestäni hyvin paikkansa. Tärkeintä on se miten itse koet itsesi unohtamatta lapsenmielisyyttä ja hauskuutta. Täytyy muistaa olla onnellinen jokaisesta päivästä, jokaisesta ihmisestä ympärillä ja tietysti huolehtia itsestään. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki tuntuu hyvältä ja oikealta, enkä koe tarvetta kriiseilyyn. Tähän ikään mennessä olen saanut jo kokea ja nähdä paljon kaikkea ja uskonkin tämän tekevän minusta vahvemman ihmisen. Ennen kaikkea uskon olevani nyt valmiimpi äidiksi kuin ehkä olisin aiempien suunnitelmieni mukaan ollut. 
Beben myötä elämässä alkaa uusi sivu, joka tuo niin paljon uutta ja ihanaa mukanaan.
Kaikki on siis just hyvin  <3

Juhlistimme J:n kanssa kaksistaan synttäreitäni illallisen merkeissä. Nautimme herkullista illallista ravintola Loisteessa ilta-auringon paisteassa. 10. kerroksen näkymät keskellä keskustaa ovat kyllä vain plussaa muuten loistavan ruoan lisäksi. Suosittelen testaamaan!  
Sunnuntaina on sitten tarkoitus pitää pienimuotoiset synttärikahvittelut meillä :)Onko siellä kokemuksia ikäkriisistä ja, jos niin miten käsittelitte asian? 
Voihan se olla, että täällä se podetaankin 40v. kohdalla! 


 - Marjut -

4 kommenttia:

Katarimaria kirjoitti...

Onnea syntymäpäivän johdosta!

Mullakin oli tänä vuonna kolmekymppiset. Ennen synttäripäivää oli ihan pientä ikäkriisin poikasta, mutta lähinnä biologisen kellon tikityksen muodossa. Mun mielestä aika paljon vaikuttaa se, millaisessa elämänvaiheessa kaveripiiri on, siis jos ympärillä kaikki olis jo viisi vuotta sitten ollut naimisissa ja saanut lapsia, voisi oma olo olla paljon ikälopumpi :D

Jonna kirjoitti...

Onnea 30-vuotiaalle! Olen jokunen aika sitten löytänyt blogisi ystäväni kautta ja tykästynyt siihen. Kirjoitat ihanan positiivisesti ja kuvat ovat kauniita. Mukava jäädä seuraamaan mitä kaikkea uutta elämääsi vauva tuokaan!


Olen hiljattain avannut myös oman blogin. Käy kurkkaamassa, kun ehdit
http://kultaoonkotona.blogspot.fi/

Marjut kirjoitti...

Kiitos :) Tuo on kyllä totta, että ympärillä tapahtuvat asiat myös vaikuttaa osaltaan kriiseilyyn! Mitä sitä turhaa potemaan ikäkriisiä, numeroitahan ne vain on ;)

Marjut kirjoitti...

Kiitos kovasti :) Ihana kuulla, että olet tykästynyt blogiini! Täällä myös jännityksellä odotetaan tulevaa uutta aikaa Beben myötä <3 Käynpäs kurkkaamassa sinunkin sivujasi ;)
Kivaa viikkoa!