19. elokuuta 2016

Spa tunnelmaa kotonasi

*Yhteistyössä Luinspa

Rakastan kiireettömiä aamuja!
Varsinkin näin lomalla ollessa on ihana viettää aamua pitkän kaavan mukaan. Kaikessa rauhassa. Suihku. Aamupala. Teetä. Meikkaus. Hiljaista musiikkia. Ah, kunpa jokainen päivä voisi alkaa näin!

Tutustuin näihin ylellisiin Luinspan tuotteisiin jo keväällä messuilla ja olin ihan myyty. 
Olin siis hyvinkin iloinen saadessani kotiin testattavaksi heidän tuotteitaan :)
Tuotteiden värit ovat harmonisia ja hillittyjä, joten sopivat näin ollen tyyliin kuin tyyliin.

'' Inspiroituneena arjesta ja uudesta pyyhemateriaalista, syntyi LuinSpa – brandi, jonka intohimona on tuoda spa-fiilis jokaiseen kotiin.''


 ”Moni nainen kietaisee kylpypyyhkeen suihkun jälkeen päähänsä, eikä se pysy millään paikallaan ja tuntuu raskaalta ja epämiellyttävältä.''

Kuulostaako tutulta? Kyllä, täällä ainakin!

Tämä hiuspyyhe on ihan super keksintö!!
Näin pitkähiuksisena voin todeta, että aina on oltava erikseen toinen iso pyyhe, jonka saan laitettua turbaaniksi päähän. Nyt ei enään tarvitse, koska tämä näppärä pyyhe on juuri sopivan kokoinen, mukavan tuntuinen ja todella helppo kiinnittää yhdellä nepparin avulla. 
 ”Tässä pehmeässä, ylellisessä ja tyylikkäässä kylpytakissa ei ole mitään turhaa ylimääräistä. Halusimme luoda sinulle kylpytakin, joka on yksinkertaisesti mahdollisimman miellyttävä ja hemmotteleva, ja tässä on tulos.”

Tämä pehmeys on jotain ihan omaa luokkaansa. Spa tunne on juurikin se fiilis minkä tämä kylpytakki tuo käyttäjällensä. Suihkun jälkeen on ihana kietoutua supermuhkeaan kylpytakkiin <3 
Masukin mahtuu hyvin ;)

”Arjen keskellä unohdamme helposti rentoutua ja nauttia pienistä asioista. Meille korkealaatuisen, pehmeän ja modernin tyylikkään pyyhkeen omistaminen on kuin olisi spa kotona. Nämä pyyhkeet tekevät takuuvarmasti olosi astetta onnellisemmaksi ja rentoutuneemmaksi.”

Mikä on inhottavampaa kuin karhea pyyhe?? Sellaiseen on todella ikäväntuntuista kuivata itseään. 
Tämän kylpypyyhkeen kohdalla karheus on kaukana! Taisi olla mieskin hieman kateellinen kokeillessaan pyyhkeen pehmeyttä ;)

Bebelle täytyy kyllä tilata tämä suloinen viittapyyhe <3 

kuva; Luinspa


Suosittelen jo tässä vaiheessa laittamaan korvantaakse pehmeät paketit joulupukin konttiin ;) 

Kiitos vielä Luinspalle yhteistyöstä! 


  - Marjut -
2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Minäkin rakastan pitkiä aamuja 😙 Ja nimenomaan niin että lapset on kans aamun kotona ja saamme yhdessä vain olla ilman kiirettä. Syödä yhdessä ja olla hyvällä mielellä. Kyllä perhe-elämä on mukavaa, ihanaa et saatte pian oman lapsen! 💕 Ja siis voi että noi Luinspan tuotteen on sitte kauniita ja houkuttelevia!! Noi valkoiset kylpypyyhkeet on ihan täydelliset!

Marjut kirjoitti...

Täällä kovasti odotellaan jo pienokaisen tuloa ja kaikkea ihanaa mitä tuleman pitää <3 Voin vain suositella noita supermuhkeita pyyhkeitä!!
Marjut