20. elokuuta 2016

Raskausajan koru

Onko Bola-korut teille tuttuja? 
Minulle ei oikeastaan ollut, kuten ei moni muukaan vauvajuttu ennen sen ajankohtaisuutta. 
 
'' Meksikolainen bola on kaunis helistinkoru odottavalle äidille. Korun sisällä on pieni ksylofoni, jonka päällä pikkuruinen pallo tanssii pitäen erityistä, hienoa hiljaista ääntä odottavan äidin liikkuessa. Korua pidetään roikkumassa vatsan päällä ja jo 20:nen raskausviikon jälkeen lapsi voi kuulla ja tunnistaa äänen. Korun maaginen ääni rauhoittaa lasta kohdussa raskauden aikana. Bola-korua säännöllisesti käytettynä, syntymän jälkeen lapsi tunnistaa tutun helinän, joka tyynnyttää häntä. Toimii siis myös imetyskoruna -lapsen ja äidin yhteisiin hetkiin.''
 
 Kuullessani tästä herkästä raskausajan korusta, jonka äänen vauva voisi tunnistaa syntymän jälkeenkin halusin ehdottomasti kokeilla. Raskauskeiju.fi* sivusto tarjosi minulle mahdollisuuden kokeilla tätä minulle uutta korua. Heidän valikoimissaan on todella laaja valikoima kauniita koruja. 
Valitsin itselleni mieluisen korun ja ketjun, joista päädyin tähän valkoiseen Bola-kristalli palloon ja hopeaan Snake-ketjuun. Kristallinen koru on todella kaunis ja siro, sellainen jota voisin pitää ilman, että se on juurikin raskausajan koru. Olisi ehkä voinut olla parikin erilaista korua, kun olen tätä niin ahkerasti käyttänyt ;)

Odotan kovasti miten Bebe reagoi korun ääneen syntymänsä jälkeen <3 


*yhteistyössä Raskauskeiju.fi

Suosittelen kurkkaamaan mitä kaikkea muuta ihanaa Raskauskeijun sivuilta löytyy! 


Kivaa lauantaipäivää! 


  - Marjut -


Ei kommentteja: