12. elokuuta 2016

Lomakuulumiset & uusin ihastukseni!

Täällä sitä ollaan vietetty ensimmäistä kesälomapäivää ja äitiysloma alkaa sitten virallisesti 10.9.
Mihin tämä aika oikein meni? Juurihan vasta kerroin täälläkin raskaudesta ja tuntui, että vielä on niin pitkä matka edessä tähän päivään. 
Tuntui hassulta eilen sulkea työpaikan ovi ja jättää kaikki työasiat ainakin seuraavaksi vuodeksi. Hieman on tänään ollut ''tyhjä'' olo, kun on vain voinut olla eikä työasiat ole pyörineet mielessä, mutta eiköhän tähän ala tottumaan ;) 
Oon kyllä kovin innoissani, että nyt pääsen keskittymään ainakin hetkeksi enemmän blogiin. 
Tulossa onkin monenlaisia postauksia, joten pysykää kuulolla!

Tässä samalla haluan esitellä teille uuden tuoksuihastukseni <3 
Tämä Klintan aivan ihanan tuoksuinen huonetuoksu on ylivoimainen suosikkini. En ole ennen näitä tällaisia huonetuoksuja käyttänyt, joten olin todella yllättynyt sen tuoksuvuudesta. Kotiin tullessa vastaan leijailee suloinen shamppanjan ja greipin tuoksu. Tuoksun voimakkuutta voi säädellä tikkujen määrällä ja tuoksu kestää 2-6 kuukautta. Klintalta meiltä löytyy myös tuoksukynttilä, mutta se on muistaakseni jouluntuoksuinen. Suosittelen myös testaamaan tuota HM Homen Cotton Flower tuoksukynttilää! 

Onko teillä käytössä huonetuoksuja? 
Mikä on sinun lempparisi? 
Tuoksuntäyteistä viikonloppua <3 

 - Marjut -

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ääk mulla on jäänyt liian monta sun postausta lukematta kaikessa kiireessä! Ihania kuvia sulla on ja tätä Klintan tuoksua täytyy kyllä kokeilla! Shampanjan tuoksu houkuttelee... :) mä oon tykänny kans tosta hm Homen tuoksukynttilästä. Yleensäkin puuvillankukan tuoksu on hyvä :)