19. helmikuuta 2017

LELUJEN PIILOPAIKKA & TYYLIKKÄÄT NAHKAKÄSINEET

Kivaa sunnuntaita! 

Täällä ollaan viikonloppua vietetty ystävän lapsen 1v. synttäreillä, puistossa ja kotosalla. 
Pikkusiskoni on tosiaan meillä hiihtolomaansa viettämässä ja aikoi olla meillä vielä ainakin kolme yötä :) Me lähdetäänkin sitten loppuviikosta Pohjoiseen koko perhe <3 Näillä näkymin olemme menossa lentämällä ja vähän jännittääkin mitä Minea lentokoneesta tuumaa. 
Onko kokemuksia pienen kanssa lentämisestä? Tuleeko ottaa jotain erityistä huomioon?


 Kokkolassa ollessani minulla on yleensä pari liikettä joissa haluan aina käydä. Toinen niistä on 8-tien varressa sijaitseva N-Style*. Liike on minulle tuttu jo Kokkolassa asuessani. Valikoimista löytyy mm. Cilla's, House Doctor, Klinta ja Nicholas Vahe ja Tellkiddo. Nämä Tellkiddon paperipussit ovat tehty kestäviksi juurikin lasten käyttöä varten. Pussukat sopivat hyvin lelujen säilytyspaikaksi ja siihen käyttöön se meillekkin tuli. Pussukkan suloinen karhukuva sopii loistavasti Minskun huoneen sisustukseen :)

'' N-Style on lifestyleshop Kokkolassa, Vittsarissa.
Valitsemme tuotteiksimme kauniita ja funktionaalisia juttuja. Ajatuksemme myytävistä tuotteista kumpuavat usein asiakkaiden toiveista, mutta myös omasta käytännönläheisestä elämäntyylistämme. Rakastamme myös tietenkin kauneutta ja kaikki kaunis maailmassa on tarpeellista! '' 


 


N-Stylen yhteydestä löytyy myös N-käsine. Olen jo monena vuotena hankkinut nahkakäsineet heidän valikoimistaan. Väreinä löytyy ainakin musta, ruskea ja konjakinruskea. Tällä kertaa J:n vaatekaappi kaipasi täydennystä ja mukaan lähti nämä tyylikkäät konjakinruskeat käsineet.


Kannattaa kurkata heidän verkkokauppaan mikäli ette satu Pohjanmaalle päin ;)

Me aletaan nyt kääretortun tekoon ja taidetaankin mennä herkuttelemaan se Minean uuteen tiipii telttaan <3 

Nauttikaa päivästä! 

*yhteistyössä N-Style
 
-Marjut -

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän lapsi oli myös 4kk kun lensi ekan kerran. Hyvin meni, nukkui melkein koko matkan. Nousu ja lasku saattaa aiheuttaa korvissa kipua. Meillä selvittiin tutilla, mutta jotkut suosittelee imettämään sen ajan...ei pitäisi ilmeisesti men korvat lukkoon kun imee...

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos kommentistasi! Tuo imetys oli hyvä vinkki! Itse pelkään lentämistä niin ajattelin, että Minea olisi J:n sylissä nousun ja laskun, mutta ehkä imetän niin omakin keskittyminen on muualla ;) Tutti myös tietty mukaan! Onneksi on vain tunnin lento :)