21. helmikuuta 2017

TORKKUPEITTOJEN PEHMEYTTÄ


Aurinkoista tiistaita! 

Kiitos kaikille viime aikoina kommentin jättäneille, ne ovat kovasti lämmittäneet mieltäni <3 

Tänään on lämmittänyt myös kaunis auringonpaiste ja päätimmekin lähteä vaunulenkille ystäväni kanssa. No kuinkas sitten kävikään! Olimme pihalla odottamassa heitä, kun sanoin siskolleni, että hakea itselleen vielä kaulahuivi. Annoin kotiavaimet hänelle, hän meni sisälle ja tuli takaisin ja lätkäisi oven kiini. ARVATKAAPAS OLIKO HÄNELLÄ AVAIMET MUKANA? No ei ollut ei! Siinä sitten yhteen ääneen huudetiin, että mitä me nyt tehdään, kun muistin makuuhuoneen ikkunan jääneen auki! Ei muuta kuin kärrättiin vaunut takapihalle ja siskolta kengät pois ja tungettiin hänet ikkunasta sisään :D Onneksi hän on sen verran pieni, että tuuletusikkuna oli juuri hänen kokoinen :) Huh, selvittiin ilman ovenavauksia ja pihalla odottamisia ;) 

Mutta sitten itse asiaan!

Tiedätte hyvin heikkouteni torkkupeittoihin ja koristetyynyihin, joten mielelläni niistä teille myös kirjoitan. Näillä tekstiileillä, kun loihtii hetkessä kotiin uuden ilmeen. Näin kevään selättäessä talven on kiva vaihtaa vähän kevyempiin torkkupeittoihin. Paksut karvapeitot saavat väistyä ja jäädä odottamaan ensi syksyä. Välillä, kun ulkoa tultaessa saattaa vielä palella niin on hyvä, että viltti on ihanan muhkea ja lämmittävä. Olenkin siis kovin iloinen päästessäni yhdessä Lapuan Kankureiden* kanssa esittelemään teille nämä upeat peitot.

Lapuan Kankurit on suomalainen perheyritys jo neljännessä polvessa. He arvostavat kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. He käyttävät vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

'' Monikäyttöisyys on järkevää kulutusta. Tuotteillamme ei ole oikeaa tai väärää käyttötapaa: peittoa voi käyttää myös pöytäliinana tai tilanjakajana. Laatutekstiilit ilahduttavat oikein hoidettuina vuosikymmeniä, joten voit jättää kestävän perinnön myös jälkipolville. Lapuan Kankureiden tuotteet punovat tarinaa aidoista arvoista, kestävästä kulutuksesta ja luonnon kunnioittamisesta. ''

Esittelen teille kolme erilaista peittoa, joista kaksi on mohairia ja yksi villaa. Nämä mohairlangasta ja villasta tehdyt  SAAGA UNI peitot on ihan super mukavan tuntuiset ihoa vasten. Tätä peittoa löytyy todella monessa värissä ja valitsinkin meille testattavaksi roosan ja beigen sävyisen. 

Tästä kauniista UNI villapeitosta valitsin testattavaksi ruskean sävyn.  
Nyt tarvitsisinkin teiltä apua, nimittäin mikä näistä väreistä sopisi meille parhaiten? 

Otin kaikista kolmesta peitosta samankaltaiset kuvat, jotta näkisitte peiton istuvuuden parhaiten. 
Tässä ensimmäinen SAAGA UNI beigenä
 

Pidän ehkä enemmän tästä mohairpeitosta kuin villasta materiaalina. En ole kuitenkaan varma onko tämä beigen sävy se meidän värimaailmaan sopivin?

Tämä toinen SAAGA UNI mohairpeitto on kauniin roosa ja se tuokin värillään piristystä valkoiseen. Mietin kuitenkin sopiiko tämä roosa jo meillä oleviin vaaleanpunaisiin koristetyynyihin? 

Otin tästä peitosta vielä kuvan myös sängynpäällä, kun tätä ehkä mietin näistä eniten. 
Miltä näyttää?
Viimeisenä on villapeitto UNI (ei löydy verkkokaupasta), joka väriltään sopisi meille parhaiten. Väri käy nykyisten olohuoneen verhojen kanssa täydellisesti yhteen. Pähkäilen kuitenkin olisiko pörräisempi mohair kivempi?

Tässä vielä kaikki peitot vierekkäin, niin ehkä helmpompi sielläkin vertailla? 
Kallistunko väriin vai materiaaliin? 
Mitä ehdotatte meille sopivimmaksi? 
Päädyinpä näistä mihin tahansa, ovat ne kaikki laadukkaita ja pitkäikäisiä peittoja.

'' Jos olet kiinnostunut materiaalien jäljitettävyydestä, vastuullisesta tuotannosta ja tuotteiden pitkäkestoisuudesta, meillä on paljon yhteistä. Haluamme tarjota sinulle aineksia hyvään elämään, viihtyisään kotiin ja kauniimpaan arkeen. Tutustu, inspiroidu ja löydä juuri sinun tapasi tehdä maailmasta pikkuisen parempi paikka. ''


*yhteistyössä Lapuan Kankurit

- Marjut -

4 kommenttia:

Tiina A kirjoitti...

Oi, kaikki peitot aivan ihania! Jotenkin sokaistuin täysin enkä osaa valita mikä niistä olisi se kaikista paras just teille. Torkutpeitot on vähän niin kuin tyynytkin - niitä ei koskaan voi olla liikaa :D

Ella Kristiina kirjoitti...

Ihania sävyjä kaikki mutta tuo viimeinen näyttää ihan täydelliseltä :)
Kivaa päivää sinne teille :)

Marjut kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :) Pian kuulette mihin torkkupeittoon päädyin ;)

Marjut kirjoitti...

Kiitos kommentista ja pysy kuulolla mihin peittoon päädyin ;)