6. helmikuuta 2017

VIIKONLOPUN HERKKUHETKIÄ


Huomenta ihanaiset ja kivaa alkanutta viikkoa! 

Me saimme nauttia J:n vanhempien seurasta koko viikonlopun ajan ja sen takia tietokone olikin suljettuna. Pakkasin kuitenkin kameran mukaan lähtiessämme vaunulenkille ja nappasin muutamat kuvat, kun istahdimme kahvittelemaan Robert's Coffee Varistoon. En tiedä mikä siinä on ettemme ole kumpikaan J:n kanssa opittu juomaan kahvia(!). Itsehän sen sijaan rakastan herkullisen pehmeää chai lattea ja sitä voisinkin nauttia litra tolkulla :) Jos teiltä löytyy hyviä ohjeita kotitekoiseen chai latteen niin ohjeita tänne, kiitos! Pullia taisi mennä yksi jos toinenkin viikonlopun aikana, 
mutta kukapa niitä laskee :D Nuo Robert'sin astiat on muuten todella kivat, erityisesti nuo tekstit niissä. Käväisimme myös Cobellon liikkeessä Petikossa. Tällä kertaa minä poistuin tyhjin käsin, sen sjaan anopin matkaan tarttui pieni pussillinen kotiinviemisiä.
 
 

Muuten meidän päivät meni pitkälti kotona ollessa ja yhdessä olosta nauttien. 
Perjantaina makuuhuoneen seinä koki muutoksen ja siitä kuulettekin pian lisää! 
Saimme myös olohuone-ruokailutilaan sekä Minean huoneeseen uuden järjestyksen, kiitos anopin avun ;) Niin ja uudet ruokapöydän tuolit on myös tulleet ja odottavat paikalle pääsyään, joten niistäkin luvassa postausta lähiaikoina! 

Pysykää siis kuulolla, kaikkea kivaa on luvassa! 

- Marjut -

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Eikä, en millään malta odottaa että pääsen näkemään kaikki uudistukset����