26. helmikuuta 2017

MAAILMAN SUURIN LUMILINNA

Aurinkoista laskiaissunnuntaita! 

Täällä saadaan tänäänkin nauttia täydellisestä ulkoiluilmasta ja pakkastakin reilut -10 astetta. Meillä on luvassa laskiaispullien tekoa ja taidetaan päästä myös pikkuisten kanssa pulkkamäkeen :) 

Kemihän on tunnettu sen upeasta lumilinnasta, joka keväisin rakennetaan. Sanoinkin, että olihan se jo aikakin miniä sinne viedä näin neljän vuoden jälkeen :D Täytyy sanoa, että vähän pelotti tuo lumen sisässä kulkeminen, mutta oli kyllä hieno kokemus! Minea nukkui vaunuissa koko ajan, mutta sitten ensi keväänä hänkin on ihmettelemässä meidän kanssa upeita lumiveistoksia. Nautin ihan suunnattomasti, kun saa pukea ihan hullusti päälle ja nauttia auringosta ulkona <3 

Lumilinna on tänä vuonna rakennettu Suomi 100 vuotta teemalla. Linnassa oli todella mielettömiä veistoksia ja eri teemalla olevia huoneita. Linnan sisustukseen sen verran, että taljat sängyillä ja puutukkien päällä on loistavat ;)


 


Nämä söpöt otukset olivat hauskuuttamassa perheen pienimpiä :) 


 

Meren rannalla on huikeat pienhuvilat, joista avautuu upea merinäköala ympäri vuoden. Tuollaisessa yöpyminen kyllä houkuttaisi kovasti, vai mitä sanotte? ;)
Oli kyllä ihan huippureissu ja ehdottomasti ensi vuonna uudestaan! 

Onko siellä lumilinnassa käyneitä? 

Ihanaa päivää murut! 

- Marjut -

2 kommenttia:

Iina / Laskettu aika- blogi kirjoitti...

Oho wau, ootte käynyt lumilinnassa. Mekin käydään siinä pihalla harva se päivä pyörimässä, asutaan aivan siinä lähellä puutaloalueella.. meidän takapihalta näkee lumilinnalle ;)

Marjut kirjoitti...

Oli kyllä upea paikka vaikka vähän jännittikin! Oi te pääsettekin ihastelemaan sitä rannan upeaa huvila-aluetta <3