11. helmikuuta 2017

PASTELLIN SÄVY TUO KEVÄÄN


Heippa ja kivaa lauantaita! 

Taisinkin mainita teille jo aiemmin aikeistani lisätä kevään tullen pastellin sävyjä sisustukseemme. Olenkin nyt aivan totaalisen ihastunut hennon vaaleanpunaisen ja roosan sävyihin. Etsin useaan otteeseen googlen kuvahaulla sopivan värisiä koristetyynyjä, mutta tuloksetta. Kyselin myös muutamassa facebookin sisustussivustoissa apuja kuitenkaan löytämättä niitä täydellisen sävyisiä. Tuossa vaiheessa aloin jo luovuttamaan nirsouteni vuoksi, kunnes! Päädyin selailemaan Finnmarinin* (tyynyt näkyy myös heidän nettisivun etusivulla) kevät 2017 kuvastoa ja siellä ne olivat! Etsimäni tyynyt juuri oikeassa sävyssä, jippii! Tyynyn hinta ei todellakaan päätä huimaa, kun sisätyynyn kanssa hinta 12,90€.

Roosan väri tuo ihanasti piristystä muuten vaalean ilmeeseen. Tyynyt sointuu kauniisti meillä jo olleisiin tekstiileihin. Väriyhdistelmä on mielestäni nyt just täydellinen! 

Mitäs sanotte? 


Tiesittekö muuten, että Espoon kauppakeskus Isossa Omenassa on jo viime vuoden puolella avattu Finnmarinin liike? Minä en tiennyt! Olen käynyt vain Hyvinkään kauppakeskus Villassa, joten ihan superia, että liike löytyy nyt näinkin läheltä! 

Myös valkoiset tekokukat takan päällä ja makuuhuoneen yöpöydällä on Finnmarinin valikoimista. Niistä taisikin joku joskus kysellä :) 

Nyt suuntaamme perheen kanssa kaupoille! 

Mukavaa päivää :)

*yhteistyössä Finnmari

- Marjut -

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanat tyynyt!♡

Marjut kirjoitti...

Kaunis kiitos :)