18. helmikuuta 2017

SULOINEN VAUVAKIRJA


Olin koko raskausajan etsinyt mieleistäni vauvakirjaa tuloksetta. Joko ne olivat vähän hassuja, liian kummallisia tekstejä tai muuten vain sellaisia ettei ne ollut tarpeeksi suloisia mielestäni.
Monet kirjakaupat ja kaupat tuli kierrettyä sekä netti koluttua läpi. 
Yhden löysin netistä, mutta yllätys sitä ei ollut enään saatavilla. 

Olinkin enemmän kuin onnessani saadessani Elina Linnolahdelta viestiä, 
josko haluaisin hänen uuden vauvakirjan testaajaksi! 
No sehän sopi aivan loistavasti :)

 Saadessani tämän Suloinen tarina sinusta- vauvakirjan näin heti sen olevan meille täydellinen <3
Harmi vain, että Minea oli jo ehtinyt syntyä enkä päässyt kirjaa heti alusta asti täyttämään. Kirjaa kun voi täyttää aina raskausajasta pienokaisen kahteen ensimmäiseen vuoteen asti. Pidän erityisesti kirjan herkistä kuvista ja siitä, että valmiin tekstin lisäksi on tyhjiä sivuja omille tarinoille matkan varrelta. Tässä kirjassa on ajateltu valmiiksi kirjan täyttäjän puolesta kaikki ne hetket, jotka vauvan kanssa haluaa tallettaa ja vielä enemmänkin. Muutamia kirjoja, joita kirjakaupassa selailin ei muistaakseni pitänyt sisällään ihan näin kattavasti täytettäviä kohtia.
Tämä vaalea ja hempeä kirja on juuri sopiva kokonsa puolesta. Omille teksteille ja valokuville on jätetty riittävästi tilaa. En osaisi ajatella kirjasta puuttuvan mitään vaan nimenomaan päinvastoin. Sieltä löytyy sellaisiakin hetkiä, joita ei välttättä olisi muuten osannut ylös kirjoittaa :)  
Kirjasta huokuu lämpö ja se kuinka ajatuksella se on haluttu tehdä. Tietysti omaan mieleeni kirja saa pisteet sen kauniista värimaailmasta ;)
Kirjaan on muun muassa päästy tallettamaan jo kirjoituksen lisäksi Minean 
ensimmäisen junamatkan liput sekä tietysti sairaalaranneke :) 
Olen jo joutunut toteamaan sen ikävän tosiasian, että vauva-aika menee todella nopeasti :( 
Vaikka joka päivästä yrittää ottaa vauvan kanssa kaikki hetket mielessään talteen niin tämän suloisen kirjan avulla niihin pääsee palaamaan myöhemmin takaisin <3 

Tämä kirja on mielestäni täydellinen babyshower lahja! 

Omasta puolestani voin lämpimästi suositella teille tätä kirjaa :)
Löydät kirjan ainakin vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokaupasta, Pikkuvaniljasta


 - Marjut -2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, kirja näyttää todella suloiselta! Meidän lapsilta löytyy Kulta Pieni -vauvakirjat ja sen lisäksi Oppi ja Ilo - Minun kirjani, joka on vauva-iästä täysi-ikäisyyteen saakka. Viimeisinpänä mainitsemaani kirjaan suosittelen kyllä ehdottomasIa tutustamaan, vaikkei ulkonäöllisesti kaikkein kaunein olekaan, sisältö sen sijaan kruunaa kaiken. Olen huomannut että vauva-ajan jälkeen aina vaan vähemmän ja vähemmän tulee kirjoitettua lapsista ylös. Tuossa kirjassa on mm. lapsen kasvaessa paikat joka vuoden luokkakuville ja ihania haastatteluja, joihin lapsi itse saa vastata. Ihanaa ja aurinkoista kevättä ja kiitos erittäin inspiroivasta blogista! <3

Marjut kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :) Tämä vauvakirja on kyllä kovin ihana <3 Mutta niin kuulostaa sinunkin kirjasi! Tuosta en ollutkaan kuullut, täytyypä oikein kurkata miltä näyttää! :)
Kiitos kauniista sanoistasi, lämmittävät mieltä <3 Ihanaa kevättä!