26. toukokuuta 2017

KIRSIKKAPUIDEN VARJOSSA


Heippa! 

Ihanan aurinkoista viikonlopun alkua teille siellä :) 
Mitäs viikonloppu suunnitelmia teillä on? 
Me lähdetään tänään käymään puistossa ja kirpparilla, sitten pitäisi etsiä sellaista kiinnitysjuttua katosverhoon ja hakea yksi paketti ärrältä. J on töissä tänään ja huomenna, joten meidän päivät sujuu täällä tyttöjen kesken. Huomenna mietittiin uimahalliin menoa, mutta pitää vielä varmistaa voiko normi uimahalleihin mennä ilman uimavaippaa. Meidän vauvauintipaikka, kun on yksityinen ja siellä voi olla vain uima-asussa. 

Käytiin maanantain keskustareissun yhteydessä ystäväni ja meidän tytsyjen kanssa Roihuvuoren Kirsikkapuistossa. Joka vuotinen kirsikkapuisto on aivan mielettömän upea näky ja harmiksemme olimme hieman myöhässä kaikkein kauneimmasta kukinnasta. Tämä näky, kun kestää vain muutaman päivän ajan. Ensi vuonna sinne täytyy suunnistaa heti, kun kukat alkavat kukkia! Tarkoituksemme oli napata asukuvia enemmänkin, mutta meidän vauvelit oli toista mieltä asiasta ja lähdettiin parien kuvien ottamisen jälkeen :D 

Leikkasin muuten Kokkolassa hiuksia melkein 10cm ja nyt ne näyttää paljon terveemmiltä! En muista koska viimeksi olen raaskinut noinkaan paljoa pätkäistä, mutta nyt oli pakko. Latvat oli tosi kuivat ja ihan söheröt. Olisi pitänyt enemmänkin leikata, että kaikki kuivat olisi saanut pois, mutta enempää en pystynyt :D Tuntui kyllä oudolta lyhyemmissä hiuksissa, kun oli tottunut niiden pituuteen. Paljoa ei hiusta lähtenyt, mutta sitäkin enemmän pituudesta, kun viimeksi on leikattu kerroksittain. Nyt leikattiin ihan tasaiseksi ja se saakin hiukset näyttämään terveemmiltä! 

Mitäs sanotte?



Jacket Pants GINA TRICOT / T-shirt NEW YORKER / Shoes FLATTERED gifted


Kivaa päivää! 

- Marjut -

2 kommenttia:

La La Lilja kirjoitti...

Ihania kuvia! Kirsikankukat jaksavat aina ihastuttaa <3

Helen kirjoitti...

Ihania kirsikkapuita!
Ja sullahan on asu sävy sävyyn kirsikankukkien kanssa :)