25. toukokuuta 2017

LOUNAS @ BRASSERIE KÄMP


Moikka ja aurinkoista Helatorstaita!

Tämä viikko alkoi herkullisissa merkeissä upeassa Brasserie Kämpissa. Sain lounaskutsun, jossa pääsimme tutustumaan heidän uudistuneeseen menuun ja kuulemaan uusimmat uutiset. Suuntasimme siis Minean kanssa viettämään aurinkoista päivää keskustaan, jossa ei oltukaan hetkeen käyty. Ihana välillä käydä (mutta vain välillä) ihmisvilinässä ja samalla pyörähtää keskustan liikkeissä. 

Kämp täyttää tänä vuonna 130 vuotta ja onkin varmasti meille kaikille tuttu brändi. Maistelimme raikkaita salaatteja samalla, kun kokki Timo Ruosteoja kertoi meille uudistunesta menusta. Timo kertoi heidän tekevän ruokaa sydämellä, joka näkyy sitten lautasella. Siitä, jos jostain saadaan hyvää syötävää. Valitsin itselleni paahdettua luomukananrintaa lisänä marinoituja sieniä, latva-artisokkaa ja Bayonne-kinkkua. Kana oli todella mehevää ja tämän salaatin kruunasi rakastamani latva-artisokka.
Hieman kyllä iski annoskateus, kun pöytään tuotiin monien valitsema eggs benedict, joka sisältää
paahdettua sämpylää, rapeaa pekonia, uppomunaa ja Hollandaise-kastiketta. Jälkkärinä maistelin kerrassaan suussa sulavaa maitosuklaa-bavaroisea joka sisältää mango-minttusorbettia. Kerrassaan täydellistä! Pakko kehua myös maistamaani juustokakkua ja macaron-leivoksia.
Vitsi tässä tulee nälkä kirjoittaessa!



Kämpillä on aika tummanpuhuva tyyli mikä saattaakin houkuttaa enemmän miesasiakkaita. Suosittelen nyt etenkin teitä naisia pistäytymään kaupungin parhaalla salaattilounaalla ja nauttimaan vaikka lasin kuohuvaa siinä samassa. Lasiterassilla lounaan tai vaikka illallisen nauttiminen on loistava irtiotto arjesta. Tee Kämpistä uusi lempipaikkasi :)

Kämp Spa on valmistunut neljän kuukauden remontin jälkeen ja se täytyy ehdottomasti päästä joku kerta testaamaan. Kun haluat karata hemmottelemaan itseäsi, miltä kuulostaisi valkoinen marmori, luksushoidot ja ylellinen tunnelma? Ei ollenkaan huonolta! 




Me saatiin eilen pikkusiskoni meille loppuviikoksi <3 Nyt odotellaan Minskun heräävän päikkäreiltä ja pakataan kaikki autoon pientä retkeä varten :)


- Marjut .

Ei kommentteja: