18. toukokuuta 2017

RUPLAN BRUNSSI

Heips! 

Päästiin pari viikkoa sitten yhteistyön merkeissä testaamaan Ruplan suosittua brunssia. Kyseinen paikka sijaitsee Helsingin Kalliossa Helsinginkatu 16:sta. Rupla on luova tila, jossa yhdistyvät monipuoliset taidenäyttelyt, kahvila, vintage-myymälä sekä erilaiset tapahtumat. Käydessämme seinillä oli värikkäitä 3D tauluja, mutta nyt tiistaina on vaihtunut uusi näyttely Kimmo Tolin: 1000 vuotta sitten.

Luulimme olevamme hyvissä ajoin paikalla, mutta siellähän oli puoli Kalliota oven takana odottelemassa paikan aukeamista. Ruplassa oli todella rento fiilis ja henkilökunta mitä ihanin! Meidän varauksessa oli käynyt jokin kämmi, mutta henkilökunta loihti meille ihan täydellisen pöydän sivummalta. Se olikin oikeastaan paras paikka meille, kun ei olla useasti vielä käyty Minean kanssa kahviloissa/ravintoloissa. Minsku viihtyi syöttötuolissa omien lelujen ja sormiruokien kanssa loistavasti meidän syödessä herkkuja.

Ruplan ruoka on ikään kuin taidenäyttely - tiettyjä nautintoja on tarjolla aina noin kuukauden, sitten siirrytään seuraaviin. Toukokuussa heillä tarjoillaan pääkokki Yassinen kotimaan Marokon rakkaudella tehtyjä antimia. Täytyy sanoa, että tuli maistettua monia itselle uusia makuja!
Brunssissa on tarjolla aina kymmenia eri salaattia, paria lämmintä ruokaa, useita kakkuja, smoothieita, juustoja, hilloja, mehuja, dippejä ja heidän omaa paahtimonkahvia ja teetä. Ehkä jopa harmitti etten ole vieläkään oppinut juomaan kahvia eikä muuten J:ään juo(!). Vitsi ne kakut oli niin superhyviä!! Niitä taisi tulla maistettua jokaista ainakin vähäsen ;)

Brunssin menu sopii muuten erinomaisesti myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenittomille ruokavalioille! Vielä ehdit hyvin herkuttelemaan tätä brunssia ja hinta on vain 23€/hlö!

Tässäpä teille hieman silmäruokaa ;)




Ruplassa järjestetään mitä erilaisempia tapahtumia, joista kerrotaan tarkemmin heidän Facebook-sivuilla, kannattaa kurkata! Löytyypä sieltä mm. Paskan palvelun illallinen, joka jo nimensä puolesta houkuttaisi testaamaan :D Lisäksi Rupla on mukana brunssin muodossa Finnish Sauna Festivaaleilla, jonne voi ostaa lippuja tästä tai suoraan Ruplasta ja Mo cafesta.


Herkullisin terkuin,
Marjut




Ei kommentteja: