30. toukokuuta 2017

PITKÄAIKAINEN HAAVE; BLOGIN UUDET SIVUT!
Oon niin iloinen ja onnellinen saadessani vihdoinkin paljastaa teille blogiini liittyvän ison uutisen! 

Blogilla on upouudet kotisivut ja vieläpä upeat sellaiset! 

Hihii <3 
Oon niin piiiitkään ollut tyytymätön blogini ulkoasuun, banneriin, yms, että tämä uudistus on ihan huikeaa! Itellähän ei oo mitään osaamista kotisivujen saati minkään sen suuntaisen kanssa. Kaipasin siis osaavaa tekijää toteuttamaan kanssani uudet sivut ja satuin törmäämään Marikoo nimiseen yritykseen. Marikoo tekee Wordpress-sivuja, ulkoasujen teknisiä toteutuksia, verkkokauppoja ja printtimediasuunnittelua. Otin Mariin heti yhteyttä ja kerroin suunnitelmistani. Listasin hänelle toiveeni uusien sivujen ja ulkoasun suhteen. Mari vaikutti alusta asti todella osaavalta ja sitä kertoo myös hänen portfolionsa. Kotisivujen tekijältä vaaditaan yleensä näyttöä tekemistään töistä, jotta uskalletaan niin sanotusti antaa omat sivut toisen käsiin. Visuaalinen silmä on erittäin tärkeä ja se, että osaa kuunnella asiakkaan toiveet ja täyttää ne.

Toivoin Marilta ulkoasuun raikkautta, kevyttä ilmettä, helppo lukuisuutta, tyylipuhtautta, tiettyä seesteisyyttä ja kiinnostavuutta. Yhdessä Marin kanssa valitsimme blogille sopivan teeman, joka oli lähtökohtana koko uudistukselle. Teemassa oleva valko-vaaleanpunainen värimaailma tuntui heti omalta ja se valittiinkin nopeasti.
Jatkossa pääsettekin suoraan etusivulta klikkaamalla lukemaan kaikki saman kategorian alla olevat postaukset. Sitten mietittiin pienempiä yksityiskohtia ja blogin omaa logoa. Aiemmin sellaista ei olekaan ollut ja senkin saaminen on huikeaa. Logo yhtenäistää kaikki sivuni ja se jää helposti mieleen. Mari suunnitteli toiveideni pohjalta logon ja se näyttää tältä.

 


Mitäs pidätte?  
Logo on mielestäni ihanan kepeä, mutta samalla tyylikäs.

Blogin, verkkokaupan tai minkä tahansa sivujen ulkoasuun kannattaa panostaa. Ne lukija tai asiakas näkee ensimmäisenä ja luo sen perusteella mielikuvan sinusta. Ulkoasu on kuin virtuaalinen käyntikortti ja kertoo sinusta ja tyylistäsi. Tietysti blogin osalta itse sisältö määrittää suurimman osan, mutta onhan visuaalisesti kauniisti toteutettuja sivuja mukavempi lukea. Blogini sai samalla oman domain osoitteen eli on nyt .fi päätteinen. Tämä antaa mielestäni enemmän ammattimaisemman kuvan kuin aiempi edellinen blogspot.fi- päätteinen. 

Jatkossa pääsette suoraan etusivulta klikkaamalla lukemaan kaikki saman kategorian alla olevat postaukset.

Meidän yhteistyö Marin kanssa meni enemmän kuin loistavasti ja oon todella todella tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos vielä tuhannesti upeasta työstä sinulle Mari <3 


Ylpeänä pääsen esittelemään uudet sivut; Muutamia juttuja viilaillaan vielä, mutta pääasiassa kaikki on valmista. Kuulisinkin mielelläni teiltä risut & ruusut uudistuksen suhteen! 
Toivon, että uusien sivujen myötä voin antaa teille entistäkin enemmän iloa :) 

HUOM!
Nämä vanhat sivut eivät siis enään päivity vaan tästä eteenpäin toimii vain uudet sivut. 


Jännityksellä jään odottamaan mielipiteitänne!


Blogin uudet sivut toteutettu yhteistyössä Marikoo:n kanssa. 


- Marjut -Ei kommentteja: