5. toukokuuta 2017

KURKKAUS FAMILONIN SYYSMALLISTOONKivaa perjantaita!

Viikko sitten perjantaiaamuni alkoi herkullisen aamupalan ja pehmeiden tekstiilien ympäröimänä. Saadessani kutsun Familon syksy 2017 lanseeraustilaisuuteen, jossa päästäisiin kurkkaamaan tulevan syksyn uutuuksia, halusin ehdottomasti mukaan. Oli todella inspiroivaa päästä näkemään millaisia tuotteita, kuoseja ja värejä tuleva syksy toisi heiltä mukanaan.

Pressitilaisuus järjestettiin Helsingin Sanomatalolla, Bonavan showroomin tiloissa. Nauttiessamme ihanan raikasta aamupalaa pääsimme samalla kuulemaan tulevista uutuuksista.
Familon Home - tuoteperheeseen syksy tuo tuttuja tuotteita uusissa kuoseissa ja väreissä. Heidän syysmallistossa pääosassa ovat luonnonmateriaalit, laadukas puuvilla, pehmeä pellava ja hotellitasoinen percale. Meille Familon Princess- sarjan pellavatuotteet ovatkin entuudestaan tuttuja kauniin valkoisten pussilakanoiden muodossa. Tämän sarjan syksyn uusi tulokas on Paanu, joka lempeitä sävyjä makuuhuoneeseen. Lisäksi Princess Ornamentti -sarja päivittyy hempeällä sinivihreä-puuterin sävyllä. 
Kodintekstiilimallistossa näkyvät kauden trendikkäimmät värit, kuten sinisen eri sävyt sekä oma lempparini vaalea puuteri. Malliston kaikki tuotteet on tehty helpoksi yhdistellä keskenään. Mikäs siinä, kun tietää kaikkien käyvän yksiin toistensa kanssa niin helppo fiiliksen mukaan vaihdella tekstiilejä.

Omaa silmääni miellytti erityisesti puuterin sävyiset kivipestyt pussilakanat sekä koristetyynyt. Pellavaisissa koristetyynyissä on kauniit kanttaukset reunoissa (kuvissa sohvalla olevat tyynyt). Syksyn malliston myötä kylpyhuoneessakin siirrytään siniseen maailmaan aquan ja sinivihreän sävyissä. 

Familon Ultra -percale on laadukasta perkaalipuuvillaa, joka tuo vuoteeseen ripauksen hotellista tuttua ylellisyyttä. Kukapa ei rakastaisi hotellin pehmeitä lakanoita ja nyt sen tunteen voi saada joka päivä omassa makuuhuoneessaan <3

Paikalla oli myös Allergia- ja astmaliiton asiantuntija, joka kertoi allergiaystävällisestä kodista. Toisin kuin  usein luullaan, liika hygieenisuus ei ole allergioiden kehittymisen kannalta hyväksi, eikä ekologisuus ole sama asia kuin terveellisyys. 

Sattuipa paikalla olemaan myös tuttuja kasvoja ja olikin ihana vaihtaa kuulumisia toisten kollegoiden kanssa :)
Aurinkoista alkanutta viikonloppua ihanat <3 


- Marjut -

Ei kommentteja: