11. toukokuuta 2017

GARDENLIVING - UUSI PUUTARHAN LIFESTYLEMYYMÄLÄ ESPOOSSAKävin viime torstaina uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Rouheassa teollisuuskiinteistössä sijaitsevat tilat oli kerrassaan upeat! 
Tunnelma avajaisissa oli katossa ja paikka oli ihan täynnä vieraita. 
Onneksi pääsimme kuvaamaan tilat ennen varsinaisten avajaisten alkamista. 
Tämän upean konspetin takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi  maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Saman katon alta löytyy siis asiantuntevat suunnittelijat, uniikki miljöö sekä yksilölliset aikaansa seuraavat tuotteet. Myymälän design ja tuotteet saavat inspiraationsa Hollannista. Ihastuin erityisesti heidän upeaan ruukku valikoimaan. 

Miljöön sisustamiseen on haluttu panostaa ja tila huokuu ihanan rentoa fiilistä. Voit vaikkapa napata kupin kahvia ja istahtaa sohvalle ammentamaan ideoita. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, puulaatikot, tyylikkäät valaisimet ja pienet yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Viherstudiosta löytyy kattava valikoima leikkokukkia, joista voit itse kasata mieleisesi kimpun. 
Sisätilojen lisäksi löytyy myös pieni ulkoalue ruukkuineen ja kasveineen.

Ilan aikana pääsimme kuulemaan paneelikeskustelun teemalla Onko vihreä vain ohimenevä trendi? Keskustelussa oli mukana sisustusarkkitehti Marko Paananen, stailisti Susanna Vento sekä digimaailmasta tuttu toimitusjohtaja Kati Riikonen. Keskustelua johdatteli toimittaja Hanna Sumari. Oli todella mielenkiintoista kuulla jokaisen omia näkemyksiä ja kannanottoja asiaan. 
Ensi vuonna avataan ulkoalue, jossa pääsee fiilistelemään puistomaisessa viherkeitaassa. Uskon sen olevan upea kokonaisuus, josta voi poimia omaan pihaan sopivia ideoita oikeassa ympäristössä. Tuon näkemistä odotan kyllä kovasti!

Suosittelen kyllä tsekkaamaan paikan, jos sinulla vain on siihen mahdollisuus! 
Itselle ainakin nousi aikamoinen viherkuume! 

- Marjut - 


2 kommenttia:

Westend Mum kirjoitti...

Oi miten raikas ja ihana paikka! Täytyy varmaan käydä katsastamassa myymälä :)
http://westendmum.fi

Marjut kirjoitti...

Todellakin! Suosittelen kyllä käymään :)