8. toukokuuta 2017

RUOKAILUTILAN VALAISIN + ALEKOODI JUHLAKAUPPAAN

Energistä alkanutta viikkoa! 

Ajatella kohta ollaan jo toukokuun puolessa välissä ja kesäkuu sen kun lähestyy. Tämä kuukausi on itselle erityisen tärkeä, kun saan viettää ensimmäistä Äitienpäivääni <3 Saas nähdä mitä Minea isin kanssa äitille keksii ;) 

Viikonloppu meni täällä päässä ihanan rennosti.
 Lauantaina oli pakko korkata upean sään siivitämänä grillikausi. Ai että tätä oli odotettu ja tästä tämä vasta alkaa!
Eilen käytiin nauttimassa herkullisesta brunssista ja siitä kerronkin lisää omassa postauksessa, pääsette tekin kuolaamaan syömisiä :D 
Hei me muuten varattiin junaliput ja lähdetään Minskun kanssa pohjanmaan reissuun ensi maanantaina. Lähdetään kaksin J:n ollessa töissä. Onneksi hänelläkin alkaa jo kesäkuun alussa kesäloma niin päästään pian koko perhe reissuun! 

Mutta itse postausaiheeseen, eli ruokailutilan valaisimeen. Kerroin teille haaveistani siirtää valaisimen paikka ruokapöydän päälle. Siinä sen paikka on mielestäni loogisempi kuin kaksi valaisinta rinnakkain samassa kohtaa. Hieman meinasi usko loppua johtojen ihmeellisessä maailmassa! Onneksi J:n isä on nero näiden juttujen kanssa ja saimme valaisimen paikoilleen. Tarvittiin siis pitkä johto, joka piti ostaa metritavarana ja siihen lisäksi erilliset kiinnikkeet. Koukku kattoon ja valaisin koukun kautta paikoilleen! En kovinkaan pidä johdon näkymisestä, mutta saa kelvata. Ilme on mielestäni paljon kokonaisempi valaisimen ansiosta ja tuo ryhdikkyyttä tilaan. En kyllä osaa sanoa onko tämä varjostin juuri se paras tähän tilaan, mutta ainakin ilmava ja kevyt. 

Miltä näyttää teidän mielestänne? Pienellä muutoksella saa aikaan ison eron vai mitä :)
Ja nyt valoa on järkevää pitää päälläkin iltaisin!
Me like! 


Juhlakauppa tarjoaa lukijoilleni alekoodin kiitoksena yhteistyöstämme! 
Saatte verkkokaupasta -20% alennuksen koodilla WHITE, joka syötetään ostoskorisivulla kohtaan ''syötä aktivointikoodi''. Alekoodi on voimassa 21.5.17 asti.
Nyt on siis loistava tilaisuus hankkia upeita koristeita ja kattaustarvikkeita tulevan kesän juhliin! 

 - Marjut -

4 kommenttia:

SMK kirjoitti...

On kyllä huomattavasti parempi! Hyvä että onnistui! 👌🏻

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hassuhan se tuossa sivussa oli.Nyt siinä,missä pitääkin:)

Marjut kirjoitti...

Eikö ookkin! Joo kyllä siinä meinasi jo usko tosiaan loppua :D

Marjut kirjoitti...

Olohuone-ruokailutilassa on tosiaan vain kaksi pistokepaikkaa vierekkäin eikä kumpikaan ole järkevästi ruoka- tai sohvapöydän päällä :O Tykkään kyllä kans nyt!